BRUK HUE!

Jeg må få lov å si at jeg forstår at dette er en tid hvor alle anbefaler å passe på deg og dine, men det er også viktig å huske på at andre har også seg og sine. Vi lever i et av verdens rikeste og heldigste land, og samtidig er det vi som velger å bli halvpaniske. Vi hamstrer mat, toalett artikler og raner apoteker for alt det er verdt. Vi har verdens beste helsesystem, og et velfungerende samfunn – det er vi i ferd med å motbevise. Det kommer mat i morgen, og dagen derpå. Det går ann å smile, i stedet for å stirre. Du trenger ikke skrike corona til noen fra et annet land. Vi trenger ikke å bli hevnlystne selvom vi må holde oss fra hverandre. Hvor blir det av medmenneskelighet og solidaritet. Miljøet vårt og hensyn til eldre, barn og syke. Skjerp dere! Ikke kjøp mer enn dere trenger, og prøv å forstå at det finnes fortsatt en klode med mennesker, og ikke bare deg. Vi kan ikke legge fra oss alt vi har lært om miljøet, plastikk, overbruk og kast av mat. Vi er så heldige og født med en slik gullskje i stumpen hvor vi blir skjermet for alt det grusomme som skjer der ute i verden at vi blir paniske i det noe inntreffer lille oss der oppe. Vel, dette har inntruffet også alle disse der borte og vi har en del å lære av de. Kriser rammer forskjellige deler av verden hver eneste dag, og det vi burde bekymre oss for er å ikke smitte mennesker som er i risiko grupper. Er du i karantene, så hold deg i karantene. Har du ikke en syk bestemor, så er det noen som har en syk bestemor. Det er faktisk slik at de fleste kommer til å hoste, og nyse. Men bli helt friske på egenhånd hjemme. Mine tanker går til alle dere som er livredde, og for dere helter der ute som passer på alle de. For verdens beste helsesystem som jobber på spreng, og for dere som holder butikker og apoteker oppe. For dere som passer på de eldre og de unge syke. Som pappa alltid har lært meg, bruk hue. og som han alltid har fortalt meg, ikke la dumskapen ta livet av deg.

10 Responses to TIL ALLE DERE DER HJEMME

  1. Lurer på hvorfor du valgte å reise til Madeira nå når situasjonen er som den er. Det frarådes jo å reise? Fått med meg at endel flyavganger er innstilt også. Take care.

    • jeg reiste før denne boblen sprakk og var uvitende til at det skulle ta slike vendinger, og her er det ingen smittet per dags dato. ta vare:)

  2. Veldig godt skrevet, du er alltid så god til å formulere deg og sette ord på ting! 😊Å være født med en gullskje i stumpen er jeg derimot litt skeptisk til – kontra en sølvskje i munnen 😂 Fort gjort!

  3. Veldig godt skrevet, dette handler om ansvar for fellesskapet, og det fikk du så godt frem! Alt godt! Må vi sammen klare å løse krisen på en god måte. Avhengig av at innsikten til å handle er stor nok hos folk, takk for ditt bidrag her til det:)

Leave a reply