I SAMARBEID MED EYK

EDUCATE YOUNG KIDS & MAKE TIME

Det finnes ikke noe bedre enn tilbehør og produkter som har en liten historie rundt seg. Noe som var laget for en mening, for noe større og noe vakrere enn «bare en ting». EYK klokker er et skandinavisk klokkemerke som har tatt inspirasjonen sin fra naturen og det urbane miljøet i byen. Jeg elsker minimalistiske tilbehør og EYK står for «Educate Young Kids». Slagordet deres er så mye som «make time». De vil få oss til å passe på at vi bruker tiden vår riktig og ikke minst til det den skal brukes til, minner vi husker senere i livet. Kolleksjonen deres består av 8 forskjellige design og finnes i to størrelser. Det som også er så flott er at disse klokkene er unisex, hvem som helst kan bruke klokkene som består av fine urverk, farger i matt skinn og lysere farger i suede. Det finnes også to mer edgy klokker i sort skinn. Jeg valgte en enkel klokke i en lysere suede. Jeg trengte en litt lysere klokke i samlingen min, og denne var perfekt 

Klokkene til EYK finner dere HER 

… HA EN SUPER ONSDAG!

6 Responses to TILBEHØR SOM HAR EN HISTORIE

  1. Sykt fin klokke, og dritkult sett du har på deg! Lurte bare litt på hvordan iglow funker? Er litt redd for å prøve det i tilfelle vippene mine blir ødelagt/faller av…

  2. Sykt fin klokke, og dritkult sett du har på deg! Lurte bare litt på hvordan iglow funker? Er litt redd for å prøve det i tilfelle vippene mine blir ødelagt/faller av 🙁

  3. Anniken du Anniken… Du er så utrolig vakker. Virkelig. Om noen spør meg hvem forbildet mitt er, så svarer jeg deg. Både av det utrolige utseende, men ikke minst pga. ditt utrolige hodet. Jeg beundrer deg virkelig. Takk for at du er du.

Leave a reply