Tenkte jeg måtte stikke innom bloggen for å fortelle dere om Svea jakkene som nå er på tilbud fra 26-30 september! 
Da jeg ble spurt om å tipse dere om dette takket jeg først nei, kun fordi jeg visste at Svea har ekte pels på jakkene sine. Noe må jo også jeg stå for! Men, da jeg sjekket opp dette på siden deres har nå Svea sluttet med ekte pels på jakkene sine! Jeg er sjokkert, endelig er det noen som har forstått konseptet her! Ble så glad, så nå som jakkene er med syntetisk pels tenker jeg på å skaffe meg en selv!

Jakkene finner dere: HER 

-A9

16 Responses to Tilbud på Svea jakker!

  1. Du hadde parajumper når teenage boss ble spilt inn, har du solgt den eller har du sluttet å bruke den?:)

    Hilsen fast leser

  2. Akkurat sett episoden på NRK nett tv nå jeg .

    Jakka var kjempefin og flott at de tar pelsindustrien på alvor og lager juksepels !!! Nå ble jeg glad !

  3. Åherre, så bra. Jeg var så i mot dyrepels i fjor at jeg frøs i hjel i høst jakka mi. Endeliiiig! Takk for at du delte det videre Anniken <3

  4. Vet det er litt gammelt innlegg! Men jeg ser du er veldig i mot det å bruke pels. Regner med at dette handler om måten dyr blir behandlet på gjennom denne prosessen. Men derfor så lurer jeg litt på om hvorfor du velger å bruke sko og vesker laget av skinn?

Leave a reply