Bilder lånt av: Fashionforall

Jeg har lenge ønsket meg denne krølltangen fra Makestyle etter jeg har så den på både fotballfrue, tcmn, betinabf og mange fler. Trooor kanskje den dukker opp til bursdagen min som er rett rundt hjørnet.. Uansett, det jeg skulle vise dere var at nå er denne fantastiske saken også på tilbud! Førpris var på 649 kroner, noe som er litt i overkant dyrt for budsjettet mitt, men nå koster den kun 499! Den lager ett utrolig fint og naturlig resultat som ikke ser for «porselen» ut. Det verste jeg vet er korketrekkere opp etter ørene. Den har også keramisk belegg som bevarer hårets fuktighet og reduserer statsik elektrisitet! Stooort pluss for oss med langt hår. 

Pink-Gorgeous Curl Wand finner dere HER 

-A9

6 Responses to Tilbud!

  1. fikk den til jul i fjor! Og jeg er såååå fornøyd! Ingenting fungerte på håret mitt siden jeg har så glatt hår. Og da mener jeg INGENTING fungerte. Men denne lager perfekte krøller! Løp å kjøp alle mann!

  2. Jeg har også en slik, bare i sort, og jeg anbefaler den virkelig! Den aller beste krølltangen/tryllestaven jeg har hatt! 🙂 Håper den dukker opp på bursdagen din! 😀

Leave a reply