NOE DE FLESTE HAR I SKAPET

Jeg er vel hjemme, og ikke nok med det fullt tilbake i travle rutiner. Det rare med det hele er at det å blogge er jobben min, men det har blitt så mye mer. Det er ikke lenger bare skrift og fine bilder, men et helt lite imperium av saker og ting. Jeg har mange baller i luften om dagen, det er det ingen tvil om. Boken begynner sagte å ta form, mens kleskolleksjonen er i full rulle. Innimellom forstår jeg ikke hvordan alt går rundt, jeg er en person med 40.000 bekymringer til tider. Det er vel det å lære seg selv at verden ikke går under av en ubesvart mail, eller en dag uten å «snakke» med alle dere. Det må jeg også få si, dere sier så mye fint til meg om dagen. Vakre kommentarer en bare kunne drømt å høre om seg selv. Det gir meg virkelig glød i hverdagen, det skal dere vite. Uansett, tilbake til det jeg skulle fortelle dere om! For et par dager siden fikk jeg en bok på døren, og ikke visste jeg at dette var en liten holy grail for meg og mine fanatiske tanker rundt alt grønt. FOR en bok! Dere burde skaffe den alle mann. Det er oppskrifter på alle slags produkter til hud, hår og velvære. Kanskje blir det årets julegaver fra meg også. Her er det naturen som bruker kraften sin til å hjelpe oss med å ta vare på oss selv. For de fleste produkter der ute har dette vidunderet kalt aloe vera, roseblader eller argain oil. Så hvorfor reklamere for denne lille ingrediensen, når hele kremen kan bruke dette som selve basen. Dyrt kanskje, det er vel det det går i en gigantisk produksjon. Så, istede for å bruke flere tusen kroner på tørrshampoo, ansiktsrens og masker så har jeg bestemt meg for å lage alt selv når ting blir tomt. Jeg trengte bare kokeboken til det.. Hehe, så i dag tenkte jeg å tipse dere om denne masken jeg har prøvd ut et par dager, og wow for en effekt! Huden min gløder, blir kanskje ikke så voldsomt myk, men noe skjer. 

Tørr hud, uren hud & sliten hud:

1 ss med knuste havregryn
1 ss kokende vann
-
La disse to virke litt før du går til neste steg, og bland alt sammen!
-
1 ts med honning

Skyll deretter av med lunket vann!

24 Responses to TIPS: HAVREGRYNSMASKE!

  1. *griner litt på nesen*
    Jeg vet at masse sånne mat-produkter er bra for huden, hjemmelagde masker i massevis, men jeg er sååå skeptisk til sånt! 😮 Skjønner ikke helt hvorfor, det burde jo vært omvendt. At jeg var skeptisk til maskene jeg kjøper på butikken, for der aner jo man ikke hva er i – sånn egentlig!

  2. Gjør du noe spesielt for å få en sånn fin tekstur på håret ditt? Jeg har samme lengde som deg, men det er bare stritt og henger rett ned.

  3. Kjærsten syns det luktet frokost av ansiktet mitt når jeg prøvde denne? Liker at du deler sånne små tips, skal definitivt sjekke ut boken!

  4. Prøvde denne på morgenen i både i går og i dag, og må egentlig bare le av meg selv. Har jeg brukt tusenvis av kr på uproduktive ansiktsmasker i så mange år, og faktisk hatt noe som funker i matskapet hele tiden??! Er helt sjokkert jeg. Huden min føles så deilig og fin, og den gløder faktisk.

    Venter nesten bare på en eller annen teit bivirkning, for dette er jo for godt til å være sant. Hvor ofte tror du man kan bruke den? Er jo bare naturlige ingredienser, så kan vel ikke skade og gjøre det flere ganger i uken tenker jeg? Eller?

    • haha! så godt å høre!! <3 ja, det tror jeg ikke skal skade nei! Kanskje greit å ikke overdrive med tanke på at det tilfører nok huden din fukt og rens på en måte! <3

Leave a reply