Jeg føler jeg har blitt sløvere og sløvere med å fikse og trikse med ansiktet mitt som årene har gått. Før kunne jeg sitte å se sminkevideoer hele dagen på youtube, og brukte flere timer etterpå til å få til det samme. Jeg følte nesten det var en hobby engang i tiden, haha. Men ettersom jeg har blitt eldre har jeg egentlig bare smelt på litt pudder og mascara, and then finito! Men på flyplassen i Portugal fant jeg noen utrolig fine metalliske øyenskygger fra Mac som jeg bestemte å ta med meg hjem. 
♥ 
Først av alt følger jeg kun «step by step» øyenskyggene til Maybeline. Der de viser bak hvor 1,2,3 og 4 skal på øyet! Lekende lett.
Disse har jeg i fargen «Marrons Glamour«

Den øverste til venstre heter «INDIANWOOD» (pro longwear paint pot), dette er en slags «krem» jeg bruker kun nederst på øyelokket. 

Deretter tar jeg den lilla fra Mac i fargen «Star Violet» og blander den med gulløyenskyggen fra Loreal som heter «Gold Mania«, disse bruker jeg på globallinjen!

Så avslutter jeg det hele med den lyseste i midten på bilde (også fra Mac) i fargen «SUPERWATT«, denne bruker jeg over hele øyet for å blande fargene!
♥  
Den store i en slags bronse farge er forresten fra Primark! Det er egentlig en highlighter jeg ofte bruker som øyenskygge, men ikke brukt på dette innlegget.
Å.. Mamma og pappa? Ja.. Det er en tatovering… 

-A9

11 Responses to Tips til øyenskygger!

  1. Hei Anniken 🙂

    Kan jeg spørre hvor mange fester du har i håret og hvor mange gram det er tilsammen? Du har fått et utrolig naturlig resultat og vi har sånn ca. likt hår fra utgangspunktet. Skal kjøpe meg nye så bare nysgjerrig 🙂

    Du er min nye favorittblogg forresten! Fortsett å skrive fra levra!

  2. Veldig fint, men hadde vært enda finere om du hadde blendet det mørke ut enda mer, sånn at det ikke kommer en tydelig strek fra mørk til lyst! (under øyebrynet)

  3. Hei! Vi er en gruppe ungdommer på 5 stk som har laget en blogg i samarbeid med Leger Uten Grenser og vi er med i en konkurranse som går ut på å få flest treff på bloggen. Så i den forbindelse lurte vi på om du/dere kunne ta en titt på bloggen vår og gjerne legg igjen en kommentar, det ville vi satt veldig stor pris på! Vi vet at det er litt upassende å skrive om det hær, men vi vil så gjerne vinne konkurransen 🙂

Leave a reply