REKLAME – INNEHOLDER ANNONSELENKER OG SPONSEDE NEGLER
ENGLISH: TUESDAY MORNING AT MY PLACE

KAFFE, PLANLEGGING OG PAKKING

Hei søte. I natt våknet jeg ca 4-5 ganger.. Jeg vet ikke om det er fordi jeg bare sover dårlig om dagen, eller fordi jeg er livredd for å få enda en søvnparalyse. Jeg er sliten i kroppen, men urolig i hodet. Aldri en god blanding hvis jeg skal prøve å unngå de våkne marerittene. Jeg prøver å holde rutiner, og våknet i dag på samme tid som i går. 09:00, alarmen går og jeg tilter inn på badet. Deretter tenner noen lys, mens jeg hører på kaffemaskinen gi fra seg sine uvante lyder. Tar et par D-vitaminer fordi jeg ikke får nok sol, og setter et rundstykke i ovnene. En vanlig, rolig morgen. Nå må jeg pakke og komme meg avgårde!

// Hello cuties. This night I woke up about 4-5 times. I guess It´s because I’m terrified to get another sleep paralysis. My body is tired, but in my mind is totally awake. Never a good mix if you try to avoid the awake nightmares. I try to keep routines, and woke up today at the same time as yesterday. 09:00, the alarm wakes me up and I get into the bathroom. Then I lighting some candles while listening to the coffee machine giving away its unusual sounds. Takes a few D vitamins because I do not get enough sun and put some bread in the oven. A regular, calm morning. Now I have to pack and catch my flight! //

FROM WHERE?

Sofa: Saba Italia
Table: Zara Home
Frames: Velvet Sandnes
Blanket: KID
(annonselenke) Vase: HERE 
(annonselenke) Candle: HERE
(annonselenke) Chairs: HERE

flinke @s.and.m på Instagram har vært så snille å hjulpet meg med mitt lille angstproblem.. Haha, jeg DREPER neglene mine. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid hatt en eller annen uvane – og nå er det bare det. Jeg må få ut frustrasjon på en eller annen måte, og det har blitt å klemme på neglene mine. Før var det f.eks å bite av “skinn” på leppene til jeg begynte å blø. Hehe, så hvis noen vet om noe form for andre ting jeg kan tukle med så link meg gjerne til noe jeg kan kjøpe!!

// @ s.and.m on Instagram has been so nice to help me out with my anxiety problem .. Haha, I KILL my nails. I do not know why, but I’ve always had some kind of bad habit – and now it’s just that. I have to let the frustration out in one way or another and it has become squeezing my nails. Before, for example, it bit my lips until I started bleeding. Hehe, so if anyone knows about any kind of other stuff I can touch and play with, then please link me to something I can buy !! //

Sååå ville jeg tipse dere om “monaalice” på Tise som selger MASSE fint vintage hun sender hjem til deg!

9 Responses to TIRSDAGS MORGEN HJEMME

  1. Når jeg hadde angst og ville fikle med noe, var det fordi jeg var urolig. For å få ned pusten og roe meg ned, så tegnet jeg firkanter. Du puster dypt inn på ene siden, og dypt ut når du tegner den andre. Fortsett å tegne sidene til man er helt rolig.
    Jeg blir så rolig at det er hakket før jeg sovner. Dette hjalp på startende angstanfall og.

    • husker ikke enda haha! men er samme fyr som i “THE PUSH” så du finner den om du søker på navnet hans på netflix!

  2. Hei du! Stakk bare innom her for si at du virkelig traff hjertet mitt i dag. Jeg har ikke lest bloggen din så veldig mye, men har fulgt litt med på siden (les: VG, og via andre blogger). Greia er at i dag så hørte jeg på Podcast av deg og Ida heter hun vel, og det «traff» meg – du virker som en skikkelig fin person. For det første har vi ganske lik humor, for det andre er du reflektert, og for det tredje herlig ærlig. Ut ifra den podcasten- jeg DIGGER deg. Det var trist å høre at du har det tungt- hold in there! Mange klemmer fra Guro. Ps. Jeg føler meg ofte gal jeg også , og jeg er.. ehh 25 år såå… 😉

  3. Hei Anniken,

    Jeg har sendt deg en melding på Instagram ang. søvnparalyse. Det er noe som plaget meg i lang tid for noen år siden, så jeg sendte deg to små tips og håper de kan løse problemet ditt – i hvert fall at det hjelper deg noe. Husker så godt at det var skummelt å sove, men det er ikke umulig å bli kvitt det.

Leave a reply