english: todays outfit

Herregud, for en dag. Kan vel ganske fort si at dagens outfit ikke egentlig er dagens outfit, da jeg forsov meg en hel time på morningen i dag. Det har vært mye stress før lanseringen til Porselen og det hele gikk forbi meg. Må også få lov å takke alle dere som har klikket dere et plagg hjem, og dere som har kommet med så mange fine tilbakemeldinger. Tusen tusen tuuusen takk! Så til mannen jeg kjørte forbi i dag som jeg klarte å plaske en hel tsunami over han, jeg er så lei meg!! Så slik har min karma dag vært. Samt mistet jeg pcen min i bakken og ødela laderen min, så noe fikk jeg igjen for det store plasket. Ikke nok med det klarte jeg å kaste den andre laderen uten å forstå at selvom den ene delen er ødelagt så kan fungerer den andre, så jeg måtte lete litt i søpla i sted.. (jeg vet, shame on me som kastet den rett i søpla). Skulle tro det var mandag.

// My God, what a day! Can tell you right away that today’s outfit is not really today’s outfit, as I slept to long in the morning today. It has been a lot of stress before launching Porselen and it all went so fast. Also want to thank all of you who have bought something and to you who have provided so many nice feedbacks. Thank you very much! So to the man I drove past today that I managed to splash a whole tsunami over, I’m so sorry !! So that’s how my karma day has been. As well, I lost my PC in the ground and destroyed my charger, so I got something left for the big splash. Not only that, I managed to throw the other charger without realizing that even though one part is broken, the other can work, so I had to take a trip through the garbage.. (I know, shame on me who threw it right in garbage). Just another manic (monday)

TODAY I`M WEARING:

Jacket: toteme
Jeans & top: Zara
Shoes: Bottega veneta
Purse: Prada

2 Responses to DAGENS OUTFIT

  1. Hei! Hva er navnet på veske-modellen? Eneste re-edition-veska som lar seg google fram til er hobo bag 2000 re-edition (https://www.southcoastplaza.com/calendar/event/launch-of-re-edition-styles-at-prada/) som har kort stropp. Etter MASSE søking finner jeg din veske, men kun på en sketchy fake-side (vlixco, sjekk denne videoen: https://youtu.be/m9Aa5HpfSOU) Ellers finner jeg ikke et eneste bilde av den på hele internett. Er du helt sikker på at veska di er ekte? Jeg håper det, for den er dritfin, men vil helst unngå å støtte fake-industrien.

    • Haha, ja det er den! Den er kjøpt igjennom en sertifisert personal shopper med mange hundre tusen følgere på instagram! 🙂 du kan se min og mange andre farger på threadsstyling på instagram! 🙂 den er ikke lansert i butikk enda, så kanskje bare det altså.

Leave a reply