16 Responses to TODAYS OUTFIT

  1. Jeg føler meg så stalker nå, men du er så utrolig pen at jeg blir sittende å bare stirre på bildene og zoome inn og ut. Og smilet ditt er jo bare a million dollars worth <3

  2. Altså, det håret ditt! Det har blitt så utroolig fint. Selv sliter jeg med at det har blitt altfor tynt og ødelagt etter mange års farging. Kan du skrive litt om hva du har gjort for å få det fine håret? 🙂

  3. Nydelig tvers gjennom , Anniken! Ble så glad da jeg så du var startet å blogge igjen. Gleder meg til inspirasjon fra deg, velkommen tilbake<33
    (Jeg er forresten superfornøyd med knust-klærne , verdt sparingen. Bor i klærne pr.dagsdato, bedre enn jeg hadde forventa iforholdt til alt – kvalitet/stoff, str, farge, snitt! Plaggene passer til så mangt, og har et spesielt preg over seg, med tanke på verdier bak og fordi de er designet av en ekte kunstner ) Hilsen en superstolt og fornøyd leser<33

  4. Kjempefint outfit!
    Lurte på om du kunne skrive mer om hvordan du redigerer bildene dine? Spesielt med tanke på instagram.

Leave a reply