13 Responses to TODAY`S OUTFIT

 1. Hva heter merket til de svarte “heeled sandals” du la ut på story for en stund siden? Mener du solgte de på tise siden du trengte en str større. De var så kule, men husker dessverre ikke hvilket merke det var!

 2. Hei! Jeg ville rett og slett bare tipse deg om en nettside hvor de har utrolig mange fine øredobber: Bynouck.com.
  Har sett at du er glad i det, og er veldig fornøyd med de jeg har kjøpt der selv!

 3. <3 ville bare kommentere at jeg synes det er litt trist at du promoterer Norwegian, med tanke på miljøet! Er et så viktig tema, og å fly er noe av det verste vi kan gjøre. De fleste flyr jo, men å promotere noe så miljø-ødeleggende er feil..

 4. Så fint antrekk 🙂 så på bloggerne i går og syntes de tingene du svarte tilbake i det interjuet om anmeldelsen på boken din var veldig bra sagt av deg. Du har veldig rett i det du sa til henne og elsket måten du forsvarte deg selv og boken din på.

 5. Hei! Lurte på om du skal du lage et innlegg om din Dubai reise?
  Jeg har en oppfatning av at du står inne for mye bra og det hadde vært interessant å lese dine tanker rundt det hele som har vært, ris & ros til landet og hvor vidt du vil anbefale en reise dit. Skjønner at det er litt «risky business» å skrive et slikt innlegg men jeg håper du vil skrive litt om det likevel!

  • Hei, skjønner mange vil høre en lyd om det.. men jeg har rett og slett ikke tenkt til å dele noe tanker om dette temaet akkurat nå <3.. må velge mine kamper.

Leave a reply