//Sponset oppholdTODAYS OUTFIT IN THE SHADE

Fresh air, palm trees & good memories

TODAYS OUTFIT IN THE SHADE

T-shirt from Gina Tricot
Shorts from Oneteaspoon (HERE)
Shoes with snake print from Topshop
Sunglasses from Dior

TODAYS OUTFIT IN THE SHADE

· TODAYS OUTFIT WITH A HINT OF SNAKE ·

Hola amigos! I dag ble det ikke noe Lisboa tur på meg og Andrea likevel. Vi hadde rett og slett for mye jobb å gjøre begge to. Samtidig som at vi drar hjem tidlig på morgenen i morgen.. Haha, disse tidlige flyene altså.. Ingen klarer å lære seg dette med at søvn er viktig antar jeg. I dag var det også som sagt fri fra surfingen, så det ble en sen frokost og masse sol. Det er nettopp det jeg og Andrea brukte våre 5 første timer av dagen på. Brunfargen! I går var det ganske overskyet, så det var godt at solen tittet litt frem siste dagen. Takk guuud. Jeg har faktisk klart å dra på meg en real god brunfarge mens jeg har vært her nede. Selvom ansiktet mitt ikke eier pigmenter tho. Blek som et laken i ansiktet, så det kan hende det blir noe selvbruning når jeg kommer tilbake til Norge.

// Hola amigos! Today we dropped out on the Lisbon trip. Andrea and I simply had too much work to do..  Yesterday was quite cloudy, so it was so good that the sun came slightly forward our last day in beautiful Portugal. Thank god! I’ve actually managed to pull on a real good tan while I’ve been down here. Although my face not own pigments, haha. Pale as a sheet in the face, so it might be some self-tanning when I return to Norway //

TODAYS OUTFIT IN THE SHADE

15 Responses to TODAYS OUTFIT IN THE SHADE

  1. Bloggen din er så forbanna gjennomført og bra, Anniken. Har rett og slett ikke ord. Har nå fulgt deg siden teenage boss, og du slutter aldri å imponere. Bildene dine blir bare bedre og bedre, ordene sine er ufattelig inspirerende og du er muligens et av mine aller største forbilder. Og så er du utrolig vakker. Stå på – jeg håper virkelig du vil fortsette å blogge i lang tid, for dette er du virkelig rågod til.
    ❤️

  2. Du er god rett gjennom, det vises så sykt tydelig! Lurer på hva du syns om det Isabel Raad sa på mystoryen sin idag hvor hun åpenbart siktet til deg. Er ikke enig i det hun sa i det hele tatt, og syns det er rart hvordan hun velger å ordlegge seg..

    • Tror nok hun mente alle bloggerne her på Lapoint, men haha. Uff, hun skal få lov å si det hun vil. Hva jeg synes om dama er en annen sak;)

  3. Åh, du har en så fantastisk blogg!! Blir SÅ inspirert av deg <3 og stilen din er DRITKUL. OG du virker så kul! lovelovelove

  4. Åh har den t-skjorten et navn? Leter etter den perfekt hvite teen og denne så perfekt ut! 😀

Leave a reply