// I samarbeid med ZalandoTOMMY HILFIGER x GIGITOMMY HILFIGER x GIGI

TODAY I`M WEARING :

JAKKE: HER
TOPP: HER
VESKE: CHANEL
BUKSE: HER
BRILLER: ZARA
SKO: HER

TOMMY HILFIGER x GIGITOMMY HILFIGER x GIGI

· A  PERFECT  OUTFIT ·

Jeg er tilbake i fine, vakre Norge igjen. Er det ikke helt sinnsykt vakkert ute om dagen? Jeg blir så glad, og det kribler i magen. Høsten er det fineste jeg vet om. Det vakreste, det beste. Haha, jeg kan ikke forstå at noen ikke bare omfanger den årstiden her med alt de eier og har. Luften. Den luften. Men! Haha, i dag handler det forsåvidt om dette antrekket! Tommy Hilfiger x Gigi, som dere også kanskje har hørt om er helt stunning! I det jeg så kolleksjonen tenkte jeg at den var litt små tørr kanskje? Men i det jeg fikk på meg klærne ble det favoritter. Kanskje en litt mer moden stil enn de store genserne jeg pleier å slenge på meg. Jeg har forresten et par plagg til jeg skal vise dere senere, jeg har nemlig klikket meg hjem litt mer.

TOMMY HILFIGER x GIGI

// I’m back in beautiful Norway again. I will be so happy, and it tingles in the stomach. Autumn is the finest I know about. The most beautiful, the best. Haha, I can not understand that someone not embraces the season with everything they own and have. Air. The air. But! Haha, today it’s about this outfit! Tommy Hilfiger x Gigi, that you also may have heard about is absolutely stunning! When I saw the collection, I thought it was a little small dry perhaps? But when I got the clothes became my favorites. Maybe a slightly more mature style than the big sweaters I usually throw at me. I have a few more garments I’ll show you later, I have in fact clicked home a little more //

TOMMY HILFIGER x GIGI

7 Responses to TOMMY HILFIGER x GIGI

Leave a reply