Herregud dere, gjett hvem som er hjemme i Drammen! Det er så godt. Jeg var faktisk litt skeptisk til å dra hjem. Det er mye jeg har gitt opp og dratt ifra, men livet mitt og ikke minst jeg er så totalt forandret. Jeg har utviklet meg sånn, lært av mine feil og formet meg mye som person etter at jeg flyttet. Jeg tok et steg her i livet som måtte mye «baller» til for å gjøre. Det var ikke bare bare å dra ifra alt jeg har kjent til hele livet, til noe helt nytt der jeg ikke kjente en levende sjel. Jeg kom meg igjennom kneipa og forstår nå at det var det viktigste valget jeg noensinne har gjort. Smilet mitt er ikke pådratt lenger, og kroppen min er for første gang rolig. Kjelvingen er nesten borte og livet er faktisk ganske fint om dagen. Jeg har det så bra med meg selv og de rundt meg, jeg kunne ikke ønsket meg mer akkurat nå.
For jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme til dette punktet. 

Så jeg tenkte å vise dere litt nytt treningstøy som nå er på tilbud! Jeg er kanskje ingen treningsnarkoman, men gymtøy må også jeg ha!
Haha, slipper ikke unna den biten.

Sportsbhen fra Puma koster kun 174 kroner og den finner dere HER

Superdigg treningstights fra Puma til 349 kroner! Tuller ikke når jeg sier at dette er det mest behagelige jeg noengang har hatt på!
Denne finner dere HER

Så til denne treningstoppen som også er fra Puma! Denne finner dere HER til kun 80 kr!!!!

Alle produktene er ifra INDIVIDU som har masse flere supre tilbud denne helgen! 
Nå skal jeg kose meg resten av dagen med julemusikk og venner, vi snakkes! 

-A9

7 Responses to Treningstøy på tilbud!

  1. Fine bilder ! Godt å høre du føler deg i fin form 👍

    Og fint du også viser klær de fleste kan ga råd til !

    Skal ønske meg til jul 🙂

Leave a reply