Jakke: Zara / Skjorte og bukse: Gina Tricot / Topp: Bikbok / Klokke: Michael Kors

Jeg er trøttaltfor trøtt. Øynene mine vil så vidt  holde seg oppe. De gjør det kun fordi de må, de har ikke noe annet valg. Idag har jeg vært som en ustø balett danser, på sitt verste. Jeg sov ikke inatt, eller det blir å juge. Jeg sov en time, en liten time før jeg våknet av store smell. Fra øret mitt, som trommeslag. Jeg tror jeg har fått ørehinnebetennelse. Jeg gråt, jeg gråt mye, tryglet og ba om at det skulle stoppe. Det gjorde vondt. Det ble en lang natt, hva skjedde med å aldri bli syk? Jeg har meg selv å klandre, jeg klarer ikke kle meg på vinteren. Spessielt pga bloggen, jeg vil ikke vise dere jakkene mine. Derfor er jeg en generelt bedre blogger på sommeren, føler jeg selv. Jeg får så mye inspirasjon, nå er det kun hvitt. Det stopper tankene mine, det blir for ensformig. Uansett tvingte jeg meg opp, det føltes som om hele verdenen min skulle gå under i det jeg satte de kalde, nakne føttene mine nær prakett gulvet. Trommehinnen min var på vei til å sprekke, det føltes iallefall sånn.

Nå sitter jeg trygt under teppe, hjemme. Med peisen som brenner, jeg er varm, utslitt og våken på en gang. Jeg vil legge meg.

-A9

Leave a reply