U N N S K Y L D

⋅ DEN SISTE UKEN ⋅

Sliten. Tom og utbrent har vært en dominerende ting i livet mitt om dagen. Jeg visste det kom til å si stopp snart. Der kroppen skulle stritte i mot og si at det hele ikke er greit. Jeg er flink til å dra strikken langt. Det er jeg i alle situasjoner.. Jeg gir meg bokstavelig talt ikke før noen rister tak i meg eller jeg selv må krype tilbake i min egne lille ynkelighet av skam og skyldfølelse. I går sov jeg i 24 timer. No shit kidding. Jeg våknet grytidlig og alle leddene i kroppen min verket. Ryggen lagde knekkende lyder og alt som kunne befinne seg bak øyene mine gjorde ufattelig vondt. Auch. Hele kroppen skrek av smerte mens jeg falt inn og ut av søvn de neste 16 timene. I det klokken slo 1 på natten forsto jeg at jeg hadde sovet bort hele dagen, men jeg var fortsatt like trøtt. I dag føler jeg meg noe bedre, men kroppen er fortsatt sliten. Det er vanskelig å finne inspirasjon i slike perioder. Bloggen har blitt satt litt til siden. Jeg har ikke bare vært sliten, men også ufattelig dårlig på å ta vare på meg selv. Falmet neglelakk, knuter i håret og dårlige stelte bryn. Når en ting begynner å ramle, lar jeg som regel bare alt gjøre det. Så det må tas tak i. Jeg lover å komme sterkere tilbake snart, jeg må bare.. Jeg må bare komme meg litt om dagen.


♥      

U N N S K Y L D

23 Responses to U N N S K Y L D

  1. God bedring, flotte deg – ta det med ro og kom deg til hektene igjen! Vit at bloggen og leserne dine ikke går noen steder:) Gi kroppen din masse søvn, masse vann (!) og næringsrik mat som den blir frisk og glad av. Og du, jeg må bare spørre – HVOR er den fantastiske kjolen fra??

  2. Det er egentlig godt å høre at jeg ikke er den eneste som lar alt falle i slike perioder! Man må bare bruke tiden til hjelp og så plutselig er man på topp igjen 🙂

  3. Du er et flott menneske, som åpenbart gir mye av deg selv til alt som virkelig betyr noe. Du inspirerer meg til å bry meg mindre om alt som gjør meg vondt, kutte ut energityver og stå rak i ryggen der jeg ellers ville vært ukomfortabel. Så hjertelig takk for det.

    Det er helt greit å kutte ut en dag eller to hvis man trenger det. Ta vare på deg selv først og fremst, du kloke kvinnemenneske. Og for all del, ta tiden du trenger!

  4. Føler du deg truffet av Sophie Elise sitt nyeste innlegg? Virker nesten som at det er deg hun sikter til.

    • Følte meg ganske truffet selv ja! Hehe:) Jeg synes ikke man skal se ned på mindre bloggere på noen som helst måte når man har blitt stor å mektig selv. Synes folk skal få lov å kjøre sitt eget løp og gjøre det som inspirerer de. Man skal ikke måtte slutte å gå på eventer fordi Sophie synes du er teit om du gjør det. Altså, noen står foran en Bikbok vegg, andre ELLE. Noen viser frem en cola flaske, andre viser en diplom is. Dobbeltmoralsk skriving? Yes.

  5. Leste innlegget ditt ang. Ny Levis shorts for fem minutter siden. Men måtte inn igjen her etter å ha lest på Sophie-Elise sin blogg. Ingenting er verre enn folk som ikke unner andre gode ting. Ble ganske irritert med tanke på at hun påstår at alle alltid har mye fordommer osv.. Håper du ikke tar deg nær av det. Ønsker deg en superfin helg, Anniken ❤️

  6. Husk å ta vare på deg selv Anniken! Om neglelakken falmer er jo ikke krise, den kan jo fikses lett. Men hvis du falmer på innsiden tar det mye lengre tid å komme seg igjen <3 vært der selv og kjenner til følelsen av at kroppen gjør så vondt at jeg skulle tro alle delene av meg skulle revne og falle på gulvet. Det finnes bare en av deg og du er viktig! <3

Leave a reply