NATT & DAG

Ahh, herrreeeguudd. Trodde det å komme hjem skulle roe ned alt 5 hakk, men hell no. Jeg må få si at dette året så langt har vært et totalt kaos. Jeg har det kanskje bedre med meg selv enn noensinne, men herregud så mye naturkrefter som prøver å dra dette ned. Det har skjedd en del ting i det siste som på en måte ikke har noe på en blogg å gjøre, ting som ikke skal snakkes om. Ting som bare.. Skulle gjort at jeg lå i grøfta nå for å dyrke litt egen sorg. Det som jeg er så god på. Men jeg er trøtt og ikke minst sliten. Bloggen har ikke fått så mye tid i det siste, og jeg føler at når mandagen kommer skal jeg ta tak i det også. De siste dagene har jeg shootet med en rekke forskjellige ting fra 09 om morningene til 17 på ettermiddagen. I sted sovnet jeg oppa sengen i fullt antrekk fordi jeg ikke engang klarte å kle av meg. Nå har jeg sittet med mailer og styr som jeg ikke har rukket de siste dagene, og jeg? Jeg er så trøtt. Jeg har på ekte lagt meg rundt 22 hver eneste kveld, og likevel føles det ut som jeg har vært en måned uten søvn. Mååå klage litt i dag, og klarer ikke skrive ting jeg ikke føler uansett. Leiligheten er renska, og blomster er i hus. Sammen med litt mat og andre viktige ting. Jeg skal få til det her!! Jeg har også sagt nei til rekke turer de neste ukene, så det blir f.eks ikke noe Australia eller LA tur på meg. Jeg må fokusere litt på helse igjen, og ikke dra strikken så langt at den ryker. Jeg lever et fartsfullt liv blandet med alle disse hverdagslige tingene. Med ekser, venninner, rydding og biler som setter seg fast i veikanten når du minst trenger det. Jeg skulle hatt et skjult kamera med meg noen ganger, for det er så veeeldig mye som faktisk skulle ha vært på tape haha!

// I have to say that this year has so far been a total chaos. I might be better with myself than ever, but oh my gad so many natural forces trying to pull me down. There have been some many things lately that in one way don´t have anything to do on a blog, things that should not be talked about. Things that should really drag me down. Men I’m tired.. The blog has not got so much time lately, and I feel that when Monday comes, I’ll take my life back. I fell asleep in my bed in full outfit because I did not even had the energy to get my dress off. I’ve really been in bed around 10 every single night, and yet it feels like I’ve been a month without sleep. I have to complain a little today, and can not write things I do not feel anyway. The apartment is clean, and flowers are in tha house. Along with some food and other important things. I can do this!!! I have also said no to many trips the next weeks, so there will be no Australia or LA on me. I need to focuse a bit on mysefl. I live a crazy life sometimes mixed with all these daily things. With emails, girlfriends, cleaning and cars getting stuck in the roadside when you least need it. I would have had a hidden camera with me sometimes, because there’s so much that should be on tape haha! //

6 Responses to U T S L I T T . N O

 1. So glad to hear you are taking time for yourself and listening to your body! Everyone needs a break every once and while. With everything that has been thrown at you so far this year you deserve some ‘me time’.

 2. Godt å høre at du klarer å sett foten på bremsen og prioritere deg selv og egen helse når det trengs! Jeg er i hvert fall veldig spent på å følge med på alt det spennende du kommer med fremover!<3

 3. Hello, I know the feeling your describing – thank you fore sharing!
  To a very different thing: I have seen your Youtube videos, and they are great! Gives me so much inspiration! I was wondering if you could make another makup-video, but of your everyday, natural makeup. I would love to see that <3
  Love, Elsa

 4. Ta vare på deg selv <3 Helsen din er viktigst!

  Hilsen fra en utbrent kropp/sjel som er på vei opp igjen.

  GOD klem

Leave a reply