Ukens craving: Jalapeno på leverpostei med grillkrydder, haha. Forsto ikke selv hvor sært det der hørtes ut før jeg skrev det. Men really! En liten ting jeg testet ut når jeg sto med brødskiven foran meg. Man har jo alltids på agurk, så hvorfor ikke jalapeno? Jeg elsker sterk mat, og det var en vinner. Nam!

Ukens tanke: At noen ganger er det sånn at man faktisk ikke er forelsket, men hekta. Noen ting handler ikke om kjærlighet, lengsel eller savn i det hele tatt. Man er bare konstant på jakt etter bekreftelse. Å gi en på slankekur en bit sjokolade for å si «dette kan du ikke få mer» vil gjøre at man automatisk vil ha mer sjokolade, enten man hadde lyst på det i starten eller ikke.
UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens opptur: Hm, ja det var det da. Sliter tydeligvis med det spørsmålet hver eneste søndag. Ukens opptur… At kvisene i pannen min har begynt å gå bort. Haha, takk gud. Jeg begynner å føle meg som meg selv igjen. Kanskje stresser jeg mindre også..

Ukens nedtur: I går på jobb var det en jente som falt ned fra et bord. Bordet traff foten min og lille Anniken fikk en mega blå fot. Jeg har vondt enda.. Altså jeg har knekt tær tvers av før uten å vite at de har vært knekt haha. Smerteterskel much.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens musikk: «One of us – Bastian K. (Radio edit)»

Ukens flause: Har jeg gjort noe dumt denne uken? Helt sikkert, but can´t remember..

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens lættis: Vekterne som jobber utenfor utestedet jeg jobber på! Haha, for noen karer. Jeg tror jeg og Karianne står å skravler litt mye innimellom, men vi får oss noen gode latterkuler der. Altså, jeg har alltid syntes vektere har vært så skumle, strenge og voldsomme. Men egentlig er de bare noen kosebamser hele gjengen, lover.

Ukens øyeblikk: Regn og sol om hverandre. Regnbuer, skyer, regndråper og torden. Jeg har ligget inne, lest bøker, tent stearinlys og drukket flere kopper med te. Jeg liker når det er dårlig vær, for da kan ikke alle være ute i solen å kose seg uten meg.. Haha, jeg er grusom. Grusomt.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens matopplevelse: Er det lov med drikke i stede? Brask & Bram i Drammen har helt sinnsykt gode mojitos. Akkurat som La Vida er helt rå på Gin&Tonic er Brask og Bram helt rå på mojitos. Ah, jeg hadde Chili coconut, sier seg kanskje selv. Sterk og frisk på en og samme tid. Yummy.

Ukens serie: Jeg har akkurat begynt å se Bates Motel. En litt creepy og spennende serie på en og samme tid. Jeg orker ikke noe kliss klass serier og holder meg som regel til de litt skumle eller spennende. Denne er faktisk ganske bra! Haha, jeg har en ny serie å anbefale hver uke, trooor jeg ser litt for mye på pc skjermen..

UKEN SOM HAR GÅTT!

UKEN SOM HAR GÅTT!

10 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT!

  1. Hei Anniken! Har du et sted å anbefale å legge vipper, enten i Sandnes eller i Stavanger? Du bodde vel der en periode og jeg mener å huske du la vipper der! 🙂 Har prøvd å finne den Unique salongen du skrev om på bloggen, men klarer ikke finne de noe sted, hverken nettside eller på Facebook. Kanskje du har en link?

  2. Hva gjør du på det utestedet du jobber på? Altså hvorfor jobber du der? 🙂 Regner med du har mye jobb med bloggen og tjener vel nok til å ikke trenge en annen inntektskilde? 😀 er bare nyskjerrig 🙂

    • er kind of et samarbeid:) samtidig som at jeg har holdt meg litt borte fra alkohol om dagen så tenkte det var en fin sommerjobb. Får jo med meg alt som skjer samtidig som jeg tjener litt penger:)

  3. Tenker akkurat det samme som deg på ukens øyeblikk! Haha, jeg elsker regn og syntes det er så koselig å sitte inne, men med en gang det er fint vær og jeg sitter inne og koser meg vil jeg ikke at andre skal være ute å kose seg uten meg

Leave a reply