Ukens craving: Ehh, er det lov å si at jeg fortsatt har helt «poppa» dilla? Jeg drømmer om den chipsen mens jeg nå er i Spania. Det er helt for jævelig

Ukens tanke: At man blir hva man tenker. Jeg har tenkt på mye på det før leggetid i det siste.. At mennesker som tenker at de selv er glade, vil også bli glade. Det er så latterlig mye som handler om psyken at man noen ganger skulle tro at det hele bare var et lettvint spill – følg reglene, og lev derfor lett. Hehe, jeg er ikke så flink med regler tho..

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens opptur: Spania!! Ah, selvom det er kun 3 dager, er det fader bedre enn ingenting + at solen begynner å dra stresskvisene mine av ansiktet mitt. Yey!

Ukens nedtur: Tanken på å komme hjem til en uke med regn. Altså, er det ikke typisk? Haha. Været har i det siste vært mer ustabilt enn det jeg vanligvis er. Så i det jeg drar er det 27 grader og sol. Når jeg kommer hjem skal det regne. GREAT NORGE LOVE U.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens musikk: «What´s up – 4 non blondes» Haha, okey nei jeg har ikke blitt gal. Men jeg synger for full hals, og jeg smiler bredere enn bredest. Så la den gå. Den gjør meg glad.

Ukens flause: Vel, jeg har kanskje ikke driti meg ut. Men det var en liten hendelse på flyplassen noen andre lo seg skakk ihjel av. En kar dro med to jenter.. Kort fortalt trodde han at jeg og Cornelia var hans reisefølge i en halvtimes tid.. Eller, til han løftet hodet opp fra telefonen å fikk øye på oss, hehe halla!

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens lættis: Hm, har jo ikke sett så mye til Karianne denne uka da! Haha, hun har vært i Spania og nå er jeg her… Fader ass, savner hun pretty much. My little sunshine on cloudy days.

Ukens øyeblikk: Solbrunhud, lukten av solkrem, lyden av bølgene og latteren på stranda.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens matopplevelse: Ehh, kullsyrevann.

Ukens serie: Denne uken har jeg faktisk ikke sett ferdig 8 sense enda. Jeg har rett og slett hoppet rett over på dokumentarer på NRK. Ante ikke at de hadde så gode, og fantastiske dokumentarer på nett! Wihu!

UKEN SOM HAR GÅTT!

2 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT!

  1. Okei, dette har ingen ting med innlegget å gjøre – men så en video det du sa du fullførte vg3 med hjemmeskole. Lurer veldig på hvordan du fikk igjennom det og hvordan du gikk frem for å få det. Prøver selv, men skolen er ikke noe særlig sammarbeidsvillig.. Hååper du kommer med tips <3

Leave a reply