UKEN SOM HAR GÅTT..

♥ Ukens craving: Gud, sjokolademelk. Den smaker ikke akkurat det samme i utlandet, så 3 døgn i Paris gjorde meg smågal på sukkersuget. Jeg er ikke glad i smågodt, og jeg tror sjokolademelk er min greie.

Ukens tanke: Denne uken har jeg brukt hodet mer enn normalt, men likevel helt feil. Vet dere hva? Jeg tror at alle mine problemer her i livet, er i hodet mitt. Jeg løper konstant fra noe som ikke eksisterer. Å er det en ting denne uken har lært meg er at man kan ikke bli lykkelig før man lærer seg å gi slipp på ting som ikke er ment for deg. Virkelig.

Ukens opptur: Paris! Herlige vakre Paris. Det gjorde virkelig denne uken litt mer spennende. Jeg er glad jeg dro på en liten tur, det var noe jeg trengte.

UKEN SOM HAR GÅTT..

Ukens nedtur: Jeg klarte å glemme vippe lim, shampoo, strømpebukse og egentlig alt av klær. Haha, høres ut som en liten bagatell, og det er det også. Men når du er på reise og ikke har vippe lim? Det finnes ikke på Gardemoen og er heller ikke noe du får kjøpt i matvare butikken i Paris. Herregud, jeg holdt på å flippe. Enten går jeg med vipper, ellers går jeg ikke med sminke i det hele tatt.

Ukens kjøp: Den nye For Love And Lemons kjolen jeg fikk i posten når jeg kom hjem fra Paris. Klarer nesten ikke vente med å vise dere hvordan den ser ut. Jeg er en stor fan av merket fra før, og denne kjolen var rett og slett helt fantastisk.

Ukens musikk: Laura – Radio mix / Like an animal – RUFUS

UKEN SOM HAR GÅTT..

Ukens flause: Som alle vet, så driter jeg meg konstant ut når jeg får muligheten. Denne gangen klarte jeg å drite meg rett ut på Instagram. Jeg skulle svare en av de andre bloggerne som var med på turen til Paris, en dansk. Men i det jeg tagget hun, klarte jeg å tagge kjæresten som jeg følger på Instagram. Fyf, så flaut. De har nesten helt likt navn og jeg så ikke forskjellen i farta, er det mulig. I tillegg klarte han såklart å svare «hehe, den skulle nok ikke til meg». Great.

Ukens lættis: Det må ha vært da Andrea skulle sette seg ned på en restaurant i Paris. Altså, i Paris sitter man ganske trangt, og Andrea klarte så klart å dulte borti en vannflaske på det andre bordet. Svosj, så endte hele flasken på fanget til damen ved bordet. Herregud er det overhodet mulig, jeg lo GODT.

♥ Ukens øyeblikk: Det må ha vært trusselen i Paris. Herregud for en velkommen. Det var rett og slett helt sinnsykt, og helt merkelig. Jeg har aldri vært med på noe sånt på den måten før, og jeg kan ikke akkurat si at det var så veldig behagelig.

UKEN SOM HAR GÅTT..

8 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT..

  1. Hei! Kunne du kanskje laget et innlegg (eller video, hvis du synes det er lettere å vise/forklare der) om hvordan du påfører vipper? Har prøvd flere ganger selv, og jeg får. det. ikke. til. Fester det seg på den ene siden, løsner den andre, haha uff. Tips tas imot med takk! 🙂 P.S: Hvilket vippelim bruker du?

  2. Hei! Kunne du laget en video der du påfører vippene dine og viser hvilke vipper du bruker og kor du kan kjøpe dem? Det er noe jeg har lyst å begynne å bruke men klarer aldri å påføre dem skikkelig. <3

  3. Heii, kan du vise hvordan du tørker håret? haha vet det høres rart ut, men jeg har prøvd alt mulig rart, føning, dele skillen med div så den blir rett, men det legger seg så forskjellig fra hver gang. Lurer på hvordan du gjør det for at det ligger så fint, og for at skillen ser så naturlig ut 🙂

Leave a reply