//AffiliateUPS, 6 PAR NYE SKO!

– I WAS SUPPOSED TO BUY ONE, BUT ENDED UP WITH 6 –

UPS, 6 PAR NYE SKO!

Velvet shoes: HER / Cage shoes: HER

UPS, 6 PAR NYE SKO!

Silver shoes: HER / Beige shoes: HER

UPS, 6 PAR NYE SKO!

Patent shoes: HER / Green shoes: HER

Vel, I went crazy! Haha, jeg trengte et par nye sko. Nettopp fordi jeg bruker de samme hver eneste dag. Når jeg først gir min elsk til noe, så blir det sånn til det går i stykker (den var veldig dyp hehe), men sant. Så for det første mistet jeg et par beige i Ibiza, eller Kaja mista de haha. Deretter har jeg egentlig ikke et par sorte vanlige heler til kjoler osv, så det trengte jeg. Videre syntes jeg de grønne «sokkeskoene» var så sinnsykt kule, og the velvet shoes måtte jeg ha med når jeg dro til New York. Lakkskoene gikk jeg med nå i helgen, og fikk super mange kule tilbakemeldinger. Folk digga at jeg turte å gå i de! GØY. Tilslutt syntes jeg the silver shoes er perfekt til et skinnskjørt og en hvit oversized genser. Når det gjelder shooten, I will tell you mye mer om det senere! Haha, prøvde klær i så mange timer i går at jeg er helt ør i kroppen! I dag er det første dag med shoot, så skal få prøvd å ta litt bilder til dere!  

UPS, 6 PAR NYE SKO!

// Well, I went crazy! Haha, I needed a new pair of shoes. Just because I use the same every single day.  So firstly I lost a couple of beige in Ibiza, or Kaja was haha. Then I have not really a pair of black heels to use with dresses etc., so I needed that. Furthermore, I had to have the green «boots», and the velvet shoes I had to have with me when I went to New York. Lacquer shoes, I used this weekend and got super many cool feedbacks. Finally I wanted the silver shoes because they are perfect for a leather skirt and a white oversized sweater. When it comes to the shoot, I will tell you much more about that later! Haha, trying clothes in so many hours yesterday that I am absolutely dead! //

UPS, 6 PAR NYE SKO!

8 Responses to UPS, 6 PAR NYE SKO!

  1. Anniken.

    Du legger ut så fine quotes, på snapchat, instagram captions og bloggen din. Hvor finner du de? De er kjempe fine og eg lagrer alle sammen som du legger ut.

Leave a reply