Hallaa!! Gud så fint det er ute?, nesten så jeg vil si våren.. Så deilig vær, jeg elsker våren mer enn sommeren. Den luften som er så frisk, og det er aldri for varmt eller for kaldt. De koselige kjølige kveldene med sola som går ned. Ahh.. Uansett! I dag drar jeg til Spania! WOHOO skal blogge masse der nede, akkurat nå sitter jeg i bilen med pappa. Hvor vi er akkurat nå? Ehh… Har iallefall vært i Vikersund, Hønefoss, hol?? Bærum og fler haha! skikkelig guttetur. Har glemt å fortelle at jeg er halvt gutt… Nå har vi akkurat levert hundene på kennel og er på vei opp til hesten, så er det strake veien hjem for å pakke, Hehe her tar vi alt i siste liten! Blogger når jeg er på flyplassen. Nå skal jeg spise den rare bolla mi! Snakkes, ha en kjempe fin vinterferie! Kos dere masse

Tror jeg har kjørt forbi 100 gårder

1 million trær

15 endeløse strekninger

Litt sleeping

 

Fant en gyllen åker, med et gyllent slott

Pappa sa det var et veldig gammelt slott, de som bodde der før Eide mye av områdene rundt

Her var tjener huset, alle som skulle til slottet måtte gjennom her først

Nå skal jeg spise denne her, en slags blanding av kanel snurrer og skole brød? Haha fancy greier på landet. French bakery ja…

-A9

Leave a reply