DA MARIA RESTAURANT IN BADUNG

Hola party people! I Dag bestemte jeg og Anders oss for å endelig komme oss ut av villaen… Jeg har prøvd å holde han i tøylene så jeg kunne få slappet litt av her nede, noe som er en dose vanskelig. Han har maur i rumpa, og er både høyt og lavt 24/7. Vel, godt vi er forskjellige, hehe. Vi bestemte oss uansett for å dra på en restaurant i Badung vi hadde fått anbefalt av Villa eieren. Angrer ikke på det for å si det slik! Herregud for et fantastisk måltid!! Det er lenge siden jeg har vært på et sted med så god mat, der du faktisk ikke kunne klage på saltet engang. Maten var seriøst helt fantastisk, så skal dere noen gang til Bali? Try this one, dere kommer ikke til å angre. Skal også sies at om dere skal leie scooter her nede så pass på! Haha, trafikken er helt latterlig og jeg har holdt på å tisse på meg x antall ganger. Som alt annet er ikke Anders den mest forsiktige karen heller, så TJOHEI! Vet ikke hvor mange ganger jeg har bannet og svartet i dag fordi han gjør meg livredd til tider. Anyway! Nå skal vi snart på ny scooter tur (gleder meg veldig) hehe, for å spise mer! Mat mat & mat.

Da Maria in Badung - Really good gnocchi, mussels & bruschetta! U NEED TO TRY THIS RESTAURANT!

Kjole: HER / Sko: HER / Ryggsekk: Zara

45 Responses to VERDENS BESTE MAT!

 1. Heyyy, du lurte på hva den boken het som du leste på siste epsidoe av bloggerne? Den sopgie elise hadde anbefalt deg! <3

 2. Kommenterer sjeldent på blogger, men har nå funnet en ny favoritt etter å ha sett bloggerne på tv. Du er rå, ærlig og tøff. Keep it up. Hilsen 28-åringen som ser opp til ei på 20, hø hø 😉

 3. Hei 🙂

  Hva heter boken som Sophie Elise anbefalte til deg når du hadde kjerlighetssorg? Jeg har det på akkurat samme måten som det du beskrev, og jeg trenger å komme meg videre!

 4. Hei, må først og fremst bare si at du har en superfin blogg. Jeg lurte på om du har noen tips og triks til bestilling av Bali reise? Jeg har veldig lyst til å reise dit selv men er litt vanskelig å finne bra flybilletter osv. Bor i Stavanger så må nok uansett mellomlande 2 stopp tror jeg? Setter pris på svar 🙂

  • aff, tror det blir mange stopp på deg da… Husker selv når jeg bodde i stavanger at du må nok til gardemoen altså!

 5. www[DÅTT]tv2.no/v/1177774/?tag=bloggerne

  «Håper han var homo»? Hva er det for en ting å si? Og hvordan i all verden kan du si noe sånt om en mann som bare vil tilbringe litt tid med barnet sitt? Æsj, jeg blir kvalm!

 6. Sorry. Er du fullstendig blåst? Reagerer på at to menn triller barna sine i vogn? Visste ikke om jeg skulle le eller grine da jeg så dette. Har aldri lest bloggen din, så jeg kjenner deg ikke, men det var ihvertfall nok til at jeg ikke kommer til å begynne heller. Så får du snuble videre rundt på høye hæler, ta outfitbilder og kritisere andre…

 7. Altså jeg vet ikke denne kommentaren hører hjemme i dette innlegget, men vet ikke annen mulighet å nå deg på..

  Må bare spørre om du er helt fjern i hode?? Hva er galt med to gutter på trilletur med hvert sitt barn i vogna??

  https://www.tv2.no/v/1177774/?tag=bloggerne

  Altså, homo eller ikke ser virkelig ikke problemet ditt med det akkurat…

 8. Hei Anniken! Jeg ville bare fortelle deg at du inspirer meg så ufattelig mye! Du er en person som virkelig fascinerer meg, og virker som verdens mest hyggelige og fantastiske jente! Som jeg har forstått har du vært igjennom mye tungt i livet ditt, og med tanke på at du har valgt og dele mye av erfaringene dine gjør deg så utrolig sterk! Jeg minner meg selv ofte på at JEG er den eneste som vet hvordan MITT liv er, og ingen kan komme til meg å fortelle meg at jeg er en svak person eller at jeg håndterer ting på feil måte, bare på grunn av at jeg gjør det annerledes enn hvordan de ville gjort det! Jeg har selv opplevd en del på mine 18 år på denne planeten, og jeg kan med hånden på hjertet si at du er en av de få personene jeg virkelig ser opp til. En annen ting som jeg mener er viktig å huske på er at det er lov å være lei seg, det betyr ikke at man er «svak» av den grunn. Det fine med å være bygd opp slik vi er, er at vi kan vise og uttrykke følelsene våres, så hvorfor har det blitt enn «dårlig» ting å være lei, sliten eller trøtt? Det kommer dager der man vil danse til klokka er fire om natten, og det kommer dager der man ligger sammenkrøplet på baderomsgulvet og gråter til magen vrenger seg. Slik er bare livet. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg ville fram til med denne meldingen, jeg ville vel bare informere deg om at du er så vakker og fantastisk AKKURAT slik DU er. Det kan ingen ta fra deg! Husk det Anniken, du er oneofakind <3

 9. Den kommentaren din under dagens episode, om de mennene på trilletur, er altså noe av det dummeste jeg har hørt på lang tid. Hva i alle dager er lite mandig ved det å være en pappa som elsker barnet sitt?

  Mannen min er 1.90 høy, gjennomtrent og muskuløs, så mann som du får det. Og han triller heldigvis tur med barnet vår daglig nå som han er hjemme i permisjon. Vet du hva som hadde vært lite mandig for meg? En mann som hadde nektet å trille tur fordi han så på det som lite mandig eller flaut. DET hadde vært turn off for min del!

 10. Hei. Ser det er en artikkel på tv2 om din kommentar på bloggerne om at du synes det er lite mannlig at 2 menn går på trilletur med ungene sine. Kanskje du burde kommentere dette? Ser mange skriver om det på Facebook og blir provosert og sier du feks må skaffe deg en hjerne..

 11. For en provoserende og kritikkverdig kommentar du kom med i går!! Vil du heller at damer må være hjemme med barna konstant og dermed bli sittende i det samme kjønnsmønsteret? Har ikke menn lov til å være engasjerte, gode og samtidig mandige fedre??

  For et menneskesyn. Ikke rart likestillingen stopper opp når det finnes folk med sånne holdninger som deg

 12. Wow, for en stjernekommentar i bloggerne! Håper virkelig ikke bloggen din har mange unge gutter som lesere. Du oppnår oppmerksomhet om bloggen din og sikkert mange innom i dag, men får være måte på hvor PR-kåt og lavt man må synke for å få det…. Dyktig blogger og et nydelig vesen er du, men her dreit du deg ut.

 13. Wow, for en stjernekommentar i bloggerne! Håper virkelig ikke bloggen din har mange unge gutter som lesere. Du oppnår oppmerksomhet om bloggen din og sikkert mange innom i dag, men får være måte på hvor PR-kåt og lavt man må synke for å få det…. Dyktig blogger og et nydelig vesen er du, men her dreit du deg ut.

 14. Syntes også den kommentaren din om menn i barnevogn var HELT på tryne. Jeg hadde vært så flau om jeg var deg nå. Greit om du har meninger, men noen ting syntes jeg faktisk du kan holde inni hodet ditt når du blir filmet. Dette var smålig

 15. Utrolig smålig kommentar om menn med barnevognene. Hadde vært oppriktig flau om jeg var deg. Greit at du har meninger, men noen ting er det kanskje lurt å holde inni hodet sitt noen ganger. Skjerpings.

 16. Har du tenkt til å kommentere utsagnet ditt i det klippet tv2 la ut av en bloggerne-episodet om at menn som triller barnevogn forhåpentligvis er homo? Tror det er flere som er interesserte i å høre hva du tenker om dette, da det var et fryktelig provoserende og mest sannsynelig et lite gjennomtenkt utsagn 🙂

 17. Ææ. Når jeg så bloggerne og hørte den kommentaren tenkte jeg «nå kommer hun til å få mye hat». Synes selv det var en veldig merkelig ting å si, men så sier jeg ekstremt mye uten filter når jeg er med venninner selv. Sikkert et dumt tidspunkt å bli filmet på med en spontan kommentar 😉
  Bloggerne har kanskje fremstilt deg som noe annet enn det du er? Jeg har hvertfall fått et ganske nytt inntrykk etter jeg har sett på..

 18. Hei. Har lest bloggen din veldig lenge og hatt stor respekt for deg, rett og slett fordi du har vært annerledes enn de typiske rosabloggerne. Jeg tok feil. Mistet litt respekt etter bloggerne. Du burde kanskje tenke deg litt om hva som blir sakt bak kamera og ikke.

 19. Jeg oppdaget deg på bloggerne og likte deg med engang. Du virket ekte, ærlig, oppegående. Men så kom episoden fra New York der du kommenterer 2 menn med barnevogn. Ja selvfølgelig skal du få ha din mening men den kommentaren var så gammeldags, lite intelligent og trist. Mistet all respekt

 20. Herregud så utrolig harry du er som fronter gammeldagse og sjåvinistiske holdninger. Det er ikke feminint å trille barnet sitt. Det er faktisk bare kjempeflott. Dette kommer du til å bli husket for. FLAUT!

 21. Herregud så utrolig harry du er som fronter gammeldagse og sjåvinistiske holdninger. Det er ikke feminint å trille barnet sitt. Det er faktisk bare kjempeflott. Dette kommer du til å bli husket for. FLAUT!

 22. Du virket som et sikkelig sippehue! Du klager jo på alt på bloggerne. Syntes det ett trist st unge skal se på deg og hu Kristine som kun sipper over små ting.

 23. For en sykt kommentar å si på bloggerne! Er du 14 år eller? Trodde virkelig du hadde litt mer i skallen en det. Din mann må da også være homo? Han går jo med neglelakk. Er jo ganske mer feminint å gå med neglelakk enn å drille en tur med sitt barn og en kompis.

 24. For en tragisk og krenkende kommentar å si på bloggerne! Er du 14 år eller? Din mann må da også være homo? Han går jo med neglelakk. Er jo ganske mer feminint å gå med neglelakk en å drille seg en tur med sitt barn og en kompis. Håper virkelig det var for å få oppmerksomhet og ikke en seriøs mening du kan ha i 2017.

 25. Hei, Annikken, du er en flott jente og jeg skjønner at du ikke alltid tenker over hva du sier, sånt skjer oss alle 🙂 litt dumt med den kommentaren med trillevogn og menn, skjønner at du kanskje ikke tenkte deg helt om.. men fint om du gjør det i fremtiden! Du har så stor påvirkningskraft, og mange får høre hva du sier dessverre.. skjønner at det er hardt å være en offentlig person

 26. Hei Anniken! Jeg lurte på hvor du har kjøpt den rosa blomstrete kjolen din fra for love and lemons? Den er så ufattelig fin 🙂
  Du er helt fantastisk forresten <3

 27. Henviser til din uttalelse på programmet «Bloggerne» hvor du klinker til med å si at du virkelig håpte de to mennene som trillet på sine barn var homofil. Kan du oppriktig si at dette ikke var et utrolig desperat PR-stunt? Jeg leser ikke bloggen din, eller følger deg til vanlig. Men jeg velger å tro at du var vell viten om hva din kommentar KUNNE medføre av negativ respons. Selvom det funker når det kommer til antall blogg-lesninger du får:) Lykke til videre!

 28. Du synes det er lite mannlig at to menn går på trilletur med ungen sin, men at typen din går med neglelakk er jo så sykt mye mer mannlig i grunn.

 29. HVOR er den kjolen du brukte i New York, den du hadde på i leiligheten før du skiftet til moteshowet fra?? Fra bloggerne episoden, den var såå fin!

 30. Hva heter boken du snakket om i bloggerne. Den Sophie Elise ba deg lese. Setter stor pris på svar:)

Leave a reply