VERDENS BESTE VENNINNERVERDENS BESTE VENNINNER

 · POMPEL & PILT ·

VERDENS BESTE VENNINNER

· VERDENS BESTE KAJAMOR FYLLER 22 ÅR ·

Åh, blir så glad av å kunne kalle dette mine venninner. Jeg elsker de sårt, og uten de hadde det ikke vært noe meg. Dette er jenter som har stått igjennom alle mine skavanker opp igjennom årene. De tåler meg på mitt mest happy, men også mitt mest forferdelige, sårbare og sinte. De er rett og slett venninner som alle skulle hatt under vingene sine. Merkelig det der. Hvordan personlighetene dine splittes, og hvordan man finner venner til hver og en av de. Hvert behov og humør. Ah, nei jeg gleder meg til å bli gamle med disse to. Separasjonsangsten er stor med andre ord 

VERDENS BESTE VENNINNER

 · E X C I T E D·

VERDENS BESTE VENNINNER

 · SUMMER  SHOEEEEES ·

VERDENS BESTE VENNINNERVERDENS BESTE VENNINNER

VERDENS BESTE VENNINNER

· LA OSS FEIRE MANGE MANGE FLER ÅR
SAMMEN ·

Jeg og Karianne hadde spleiset på en litt dyrere gave i år. Altså, Kaja.. Jeg sier det igjen.. Du MÅ slutte å ønske deg smykker, for du er like sær som meg på det punktet der. Bruker det aldri. Haha, så det greiene der må du kjøpe selv for 1000 gang!! Anyway, hun ble super duper happy og det var det viktigste. Har ikke sett Kaja i noe annet enn slitne flip flops hele sommeren, så dette trengte hun også hehe. Motepoliti Anniken som ikke går i annet enn flip flops selv. GREAT. Nå skal jeg kaste meg i bilen før jeg skal sitte 8 timer i en frisør stol.. Haha, å jadda. Det tar tid med meg. Gleder meg til å vise dere resultatet!

VERDENS BESTE VENNINNER

// Karianne and I had spliced on a slightly more expensive gift this year. Thus, Kaja .. I’ll say it again .. You MUST stop wish for jewelry, for you are as weird as me at that point. Never use it. Haha, so that stuff you have to buy for yourself!! Anyway, she was super duper happy and that was the most important. Have not seen Kaja in anything but flip flops all summer, so this she also needed hehe. Fashion Police Anniken who do not attend other than flip flops herself. GREAT. Now I’ll throw me in the car before I will sit eight hours in a barber chair .. Haha. It takes time with me. Can not wait to see the result! //

VERDENS BESTE VENNINNER

17 Responses to VERDENS BESTE VENNINNER

 1. Så heldig du er som har så gode venninner! Det skal man virkelig ikke ta for gitt, det vet jeg alt om, da jeg ikke har dette selv .. Jeg har slitt en del med meg selv en god stund, og synes det er vanskelig å knytte seg til andre mennesker og skape gode og nære vennskap. Jeg lurer litt på om du har noen råd i forhold til dette med tanke på det du selv har vært gjennom? Om jeg knytter meg til noen, knytter jeg meg som regel ALTFOR mye, og det blir bare kaos og vi mister hverandre like fort.. Du virker som en utrolig bra og fin person, og jeg skulle ønske jeg hadde et slikt reflektert og godt menneske som deg i livet mitt! <3 Du er virkelig en inspirasjon! Klem

  • åhh, tusen tusen takk! Det er noe jeg fortsatt gjør.. Det handler vel mye om det å gi og ta. Gi, og se om du også får noe tilbake. Ikke på gave måten, men det å dele ting <3

 2. Åå så utrolig koselig!! Gratulerer til henne!

  Btw; hvordan redigerer du bildene dine så fine her på bloggen og instagram? Veldig imponert der!

  • Aff, du jeg bare trikser og fikser til jeg synes det blir fint haha! <3 gjerne flere filtre oppa hverandre

 3. Har du opplevd at du «snakker» til deg selv etter depresjonen? Jeg oppdager at jeg ofte tenker høyt på en måte, slik at jeg beveger leppene når jeg er for meg selv. Heldigvis er jeg klar over det, men er livredd for at dette skal bli en uvane som ikke går bort :O jeg er jo ikke gal, men har kanskje bare et veldig stort behov for å snakke med noen, uten at jeg faktisk vil åpne meg, så jeg later bare som jeg får alt ut hos en psykolog eller noe.
  🙁

 4. Har du på deg den lipsticken fra anastasia her? Hvor kjøpte du den? Og hvilket kamera bruker dere til disse bildene?

Leave a reply