Jeg skal med hånden på hjerte si at når jeg åpnet disse eskene fikk jeg en tåre i øyenkroken, det var like før jeg begynte å gråte For i det jeg ble spurt om å skrive om disse armbåndene takket jeg ja med ett stort glis om munnen. Samtidig som dette ga jeg de frie tøyler, skriv hva dere vil. Men disse små ordene hadde jeg ikke forventet, at de som lagde disse armbåndene hadde tatt seg tid til å finne ut av hva som står meg så nært som dette gjorde meg rørt  For både «Wanderlust» og «New York» drømmen er det svært få som vet om når det gjelder meg og det er ikke tomme ord. For meg betyr det så enormt mye og jeg er evig takknemlig for at jeg kan bære med meg dette rundt armen min hver dag. Derfor vil jeg takke Le Rêve som tok seg tid til å finne noe som betydde så mye for meg. Tusen takk. 
For nettbutikken som selger disse armbåndene åpnet faktisk igår! Så dette er ett helt nytt produkt på markedet. Le Rêve er et språk som vil gi dere muligheten til å utrykke følelser og tanker på en varig måte. Her kan dere stoppe sekundet og skrive noe ned akkurat her og nå og likevel ta det med dere resten av livet  Kanskje er dette også en perfekt julegave til noen dere er glad i? Mulighetene er mange. For dere kan velge dere egne anheng, snorens mønster og farge, men også hvilken tekst som skal graveres. Dette gjør akkurat deres armbånd HELT personlig og unikt. Alle armbåndene kan dere finne HER og mye mye mer.
Følg også facebook siden deres HER for tilbud og nyheter!

Luke to i kalenderen åpnes senere idag! Så det er fortsatt mulighet til å melde dere på luke en! 

//Sponset

-A9  

21 Responses to Verdens fineste armbånd

  1. Jeg har bestilt skjønner du.. Men skjønner ikke hvordan jeg skal betale. Har satt over penger på det kontonummeret, men får ikke svar av de. Hvordan gjorde du det ? 🙂

Leave a reply