Er ikke disse bare held nydelige? Tro dette er de fineste uggsene som har blitt laget.. Gleder meg masse masse til å bruke de fremover! Skoene er fra Neomania.no som er en ny norsk nettbutikk på markedet. De har utrolig mange kjente merker som uggs, gestuz, hunkydory, designers remix and so on. De har DØDS mye fint, så dere burde ta en titt!HER

Mine uggs finner dere HER 

//Sponset

-A9

37 Responses to Verdens fineste Uggs

 1. SÅ fine!

  Trodde Uggs var dyreplageri! Bra det ikke er det likevel da, har nettopp fått Uggs i bursdags gave

 2. Det er ikke pels, men saueskinn. Som ikke blir tatt i bruk på en stor bedre måte enn pels i pelsindustrien. Bare å søke på nette og se selv. 🙂

 3. Har helt identiske fra dr.lykke som jeg kjøpte på netthandelen for 26kr istede får 990kr! Bare ett tips:-)

 4. Uggs er dyreplageri!

  Den ulla de bruker i uggsene, er sauer som har fått rumpa kuttet av i forkant.. Helt forferdelig

 5. Kan hun ikke bare kjøpe hva hun vill, kanskje dere har en ull genser hjemme som er laget av ull fra en plass de gjør det samme med sauene, så tenk over hva dere selv kjøper og har.

  Uansett de var kjempefine Anniken!

 6. Hei, jeg liker bloggen din veldig godt, men jeg synes det blir litt dumt av deg å si at du er såpas mye imot pels, når du faktisk bruker uggs, siden det er pels i uggs!

 7. Har samme uggs 🙂 Men har innsett at jeg har gjort en feil ved å kjøpe uggs.. Bøndene i Australia bruker en grusom metode som kalles mulesing.. Det er nok mishandling!

 8. !!!Jeg har selv UGGs, men skal aldri kjøpe det igjen :)!!! Elsker bloggen din<3

  Skinnet og ulla som blir brukt i UGGs kommer fra merinosauer. Det er i Australia hvor disse dyrene lever dems liv, og det er der hvor mulesingen foregår. Siden merinosauene har utrolig tykk hud som ofte folder seg siden den er så tjukk, og det er så mye hud. Rundt der hvor det sauen spiser og drikker kommer ut setter ofte det seg fast i ulla, så spyfluer (tror jeg det var) samler seg der å begynner å bite/spise, noe som er smertefullt for sauene, men det som er enda mer smertefullt er mulesingen. UTEN BEDØVELSE legger de sauene på ryggen å klipper av litt av bakenden med hagesakser etc. UTEN BEDØVELSE (!!) Men det er jo ikke rart at du har et par, du visste jo ikke det!! Mange som ikke er klar over det:)

  Såå, ja, det er produksjonen bak UGGs.

 9. Kan du ikke bare søke opp hvordan uggs blir laget så du ser det selv, synes det er litt rart når du er så opptatt av å ikke ha pels på jakkene dine, men når det kommer til uggs så svarer du jo ikke de som faktisk sier sannheten. Vil bare at du skulle vite det. Det er ikke noe vondt ment altså 🙂

 10. Du har helt rett. Det er DØDSfint, for aner du hvor mange dyr som har blitt pint for de skoene??? Du er ikke akkurat den store dyreelskeren som du sier du er. Det hjelper ikke å poste to ting om dyr på bloggen, for å så gå over i å kjøpe noen av de verste skoene, lol. Du bryr deg bare om hvordan du ser ut og kler deg, innrøm det.

 11. Oi, dette var litt flaut! Synes ikke du skal skrive lange innlegg om hvor mye du er imot pels., for så å legge ut bilde av de «nydelige» uggsene dine. Og ja, de er veldig fine! Men industrien bak er forferdelig. Poenget er at om du er imot pels og dyreplageri, så hadde du ikke lagt ut dette innlegget og støttet den industrien heller!

 12. Herregud, ingen vits i å angripe hun heller da. Hun vet jo at det er skinn og ull, men siden de også blir produsert kjøtt av så tenkte jo hun at det går bra, og at de sauene blir behandlet på nivå som sauer i Norge. Men de blir IKKE behandlet bra. Det var jo det Anniken ikke visste.

  Grunnen til at mange er i mot pels, men fortsatt går med ull og skinn, og fortsatt spiser kjøtt er at pelsdyr som f.eks. rev, coyote og vaskebjørn, de blir bare drept for pelsen, og de blir jo ikke brukt som mat, men sau, ku etc blir slaktet på humane måter og de bruker både ulla, skinnet og maten. Men jeg spiser ikke kjøtt da:)

  Elsker bloggen din! Håper du får en fin dag:)

 13. Dette her er akkurat som at du ikke liker at folk kjøpe pels på jakkene, men du synes de er verdens fineste sko når du ser hvordan disse er laget.

  Synes det er litt rart at du skriver under masse avtaler av dyremisshandling, også kjøper du sko som sauer har blitt mishandlet for, altså blitt rivd av ull på baksiden for noen sko. Dette er akkurat som du mener med jakkene at du synes det er dyremisshandling bare for å ha pels på jakkene. Synes denne industrien er akkurat som pels industrien.

  Det er ikke noe vondt ment Anniken, men jeg vil bare at du skal vite min mening.

 14. Uggs er ikke dyreplageri, Gå innpå uggs sin side og se.. Det er mange år siden det *var dyreplageri og Uggs har ordnet oppi det og dyrene deres behandles bra. Slutt å lese alle de teite bloggere og fokuser på fakta! 50% av det Tonjekvamme skriver på bloggen sin stemmer ikke.. eller er veeldig gammel fakta

 15. Oioi. Du tenker ikke langt når du påstår at du er i mot pels, men bruker uggs? Greit nok at uggs er fra sau og at sauen ofte blir slaktet for mat også. Men søk på «uggs dyreplageri» på Google, så ser du at du bør faktisk tenke deg om to ganger om hva du legger ut og hva du faktisk bruker selv 😉

  https://www.side2.no/aktuelt/article3717604.ece Denne måten bruker de til å lage dine «flotte» uggs.

Leave a reply