En sliten blond jente sto lørdag kveld på en scene hun aldri trodde hun skulle stå på. Sannheten var at hun egentlig var småbitter fordi hun ikke var i Stavanger på et russetreff hun hadde gledet seg til som høydepunktet etter 13 års skolegang. Hun tenkte hva så med Gullruten, vi vinner ikke uansett. Men faen om vi gjorde. Vi vant. Vi vant Gullruten. En lang lang reise for å få en pris for noe som endret livet ditt. Haha, tenk dere det. Å få en PRIS for noe som ENDRET hele livet ditt. Så som en sliten jente sto jeg på en scene jeg ikke ante jeg skulle stå på, med hes russestemme og tårer i øynene. Alt hun klarte å si var «Jeg har ikke stemme, og jeg har heller ikke ord, TUSEN takk» For jeg har enda ikke ord. Jeg kan egentlig ikke forstå at dette engang skjedde. Med engang vi kom av scenen og ut til pressen rant tårene. De rant så godt at halve crewet måtte spørre om det gikk fint med meg. Jeg sa ja. Dette var gledestårer av det høyeste slag. Ren glede rant fra ansiktet mitt og jeg klarte ikke stoppe. Så der sto jeg med kameraet foran meg, med et tårevått ansikt, en rennende ekkel nese, hostende hals med slim og en Gullrute i hånden. Dette var det mitt største øyeblikk.

Bilde øverst til høyre ser dere det gråtende ansiktet mitt. Haha, gud som jeg tuta og bærta. 

Den flotte flotte kjolen min er ifra Geddon i Sandnes og er en kjole man kan knyte og surre på 100 forskjellige måter. Hele kjolen består omtrent bare av to lange lange filler. Splitten på kjolen har jeg klipt selv! Den søte fluffy clutchen min er ifra Fretex! Det ble altså ikke noe antrekk fra Nelly når jeg kom over denne kjolen.. Alle flashtatoosene mine finner dere forresten i denne butikken HER!

Hår og sminke ble såklart stylet av Modern Design som fløy fra Stavanger for å bli med meg på den store dagen. Er super takknemlig for all hjelp og støtte de har gitt meg. Uten de hadde jeg ikke sett ut som jeg gjorde for å si det sånn. Benjamin fikset både varm te og en bahgelig opplevelse så syk som jeg var. Han fikk meg til å se bedre ut enn jeg hadde trodd at jeg kunne. Hvor fint ble ikke håret? Kreativ som han var plasserte han også hårbåndet mitt inn i fletten. Aner ikke hvor mange som ville ha bilde av håret utover kvelden! Super gøy!

Så har flinke Dag satt sammen en bakom film som Pål filmet! Haha, om jeg gråt når jeg så den. Dette er så STOORT!

Tusen tusen takk til alle sammen som har delt, spredd og hjulpet til for å få Sweatshop opp og frem. Dere er verden beste lesere og jeg elsker dere av hele mitt hjerte. Vi klarte det. TUSEN TAKK!

-A9

66 Responses to VI VANT GULLRUTEN FOR FAEN !!!

 1. Det er SÅ FORTJENT! Fantastisk den kommentaren fra han første som sa noe av dere: «Så flotte dere er i dag, tenk så mange barnearbeidere som har sørget for det!». Så sant og så til ettertanke! GRATULERER igjen! Jeg er så stolt på deres vegne! 😀

 2. Bli SÅ glad!! Du er så vanvittig god, det er så sinnsykt fortjent! Du er best, virkelig ett forbilde! Stå på videre, det du gjør betyr ufattelig mye! Begynte nesten å gråt når jeg så dette, fordi jeg blir så glad

 3. Jeg har kjøpt samme kjolen som deg, men er usikker på hvordan jeg skal gjøre det med bh.. Gikk du uten bh, eller har du et godt tips til undertøy under en slik kjole? 😀

 4. Gratulerer så utrolig mye!! Fikk et par tårer selv <3 er så sinnsykt fortent! Stå på videre

 5. Gratulerer så mye Anniken:) satt der å holdt så med dere og ble helt i hundre og så glad på deres og dine vegne for at dere vant. Virkelig fortjent. Gleder meg masse til en ny sesong! Skal du være med i den eller er det nye personer? Uansett gratulerer så mye! Virkelig fortjent<3

 6. Gratulere kjempe masse. Jeg må si den dokumentaren var en veldig sterk en. Og jeg gleder meg til sesong 2. Og jeg liker veldig godt at du står opp for arbeiderne. Jeg ble bare helt satt ut av hele dokumentaren. Den prisen er så abselutt fortjent. Du gjøre en kjempe bra jobb.

 7. Gratulerer så mye! Velfortjent! Kan du vise hvordan kjolen er bak, tror jeg har den samme kjolen bare i havgrønn, og synes det var veldig fint sånn som du hadde den på =) Jeg har pleid å samle begge «stroppene» på en side for så å lage en flette av de som går på skrå nedover ryggen (hvis det gav noen mening)

 8. hei anniken!

  har sååå lyst på samme kjole, den var helt nydelig. klippet du bare med saks? eller fikk du hjelp, til å klippe slik at det ikke kommer slike tråder, og få splitten riktig ift kjolen og deg(hvor lang slitten skal være? lurer også på hvilken størrelse du har og hvor høy du er og hva du veier? tenker og bestille den, om jeg finner den på nett! klem <3

 9. Gratulerer så mye, var virkelig fortjent! 😀

  Btw, hvordan var det å ta tatovering på fingeren? Skal selv ta om litt over en uke og gruer meg litt siden jeg HATER nåler.. Håper du kan fortelle litt om opplevelsen din 🙂

 10. Jeg blir stolt og rørt over alt du har oppnådd Anniken, du er virkelig en inspirasjon!!

  Men som andre over meg nevner kjenner jeg at jeg blir bekymret når han gutten ikke er med i serien lenger? Er alt bra med han?

 11. Hei!

  BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

  Ha en fantastisk dag,

  TEAM BLACCSHOP

 12. du hadde så fin farge på leppene!!! Åå er det lov å spørre hvor den hvor fra og farge?:))

 13. Hei,

  Gratulerer så mye !!!!

  Kjolen var dødsfin, bare lurer på hva slags stoff det er i den? Er det på en måte sånn vanlig t-skjorte stoff, bomull? Eller er det mer sånn badedrakt stoff hvis du skjønner! Synes ikke alltid sånn vanlig t-skjorte stoff er så fint på kjoler

 14. Gratulerer! Så glad dere vant! 😀 Velfortjent!

  Og du så helt sykt bra ut! Superfin. Veldig gjennomført og vakkert. Terningkast 6! hihi

 15. Tårene klarer ikke så slutte å trille! Grattis så mye! Det der kaller jeg ekte saker as! Den fortjente du så SINSYKT! Hvor er kjolen din ifra? Den var veldig fin<3

 16. Hvorfor er ikke han Ludvig med lenger? Er litt spesielt at kameramannen tar over hans rolle helt uten videre, jeg likte Ludvig mye bedre, han var ikke like selvgod og høy på seg selv.

 17. Gratulerer så utrolig mye, veldig fortjent! Og så fantastisk fin kjole! Ser på nett at den er onesize, kan jeg få spørre hvor høy du er med heler på? 🙂 Jeg er 180, og lurer på om den blir lang nok til meg. 🙂

 18. Hei, hvilken sang er det? Etter å ha sett serien har jeg helt dilla på den introsangen.. Takk på forhånd 🙂

 19. Hei igjen =) det jeg egentlig lurte på var om du kunne vise hvordan den var bak, sånn at jeg skjønner hvordan du festet den bak =)

Leave a reply