Hei søte!

Jeg er i veldig «prøv å slapp av litt» modus om dagen, så det har ikke blitt noe blogging i denne perioden. Jeg må få hodet mitt litt over vannet, så jeg trenger å puste litt. Er tilbake igjen før dere vet ordet av det! Nå har det seg sånn at jeg bor alene igjen, og prislappen på leiligheten jeg bor i er litt for mye alene. Jeg gjør igjen da som jeg alltid har gjort, vil en av dere? Eller vet dere om en som hadde hatt lyst? Leiligheten har 2 soverom, er fullt møblert (så sær som jeg er setter jeg pris på at det blir slik) du får så klart gjøre hva du vil med ditt eget rom, men resten vil jeg ha som det er. Leien er på 8500kr for du som har lyst, og strøm i tillegg til dette. Den ligger på vakre St.haugen å har både veranda og peis! Det jeg trenger er en som enten går på skole eller jobber mye. Jeg kommer til å prioritere personer som gjør «mest» mulig. Enkelt og greit fordi jeg som jobber hjemmeifra trenger å jobbe litt i fred og ro. Jeg trenger også en person som er rolig og ikke tar med seg et helt narschspiel hjem fra byen. Kravstor som jeg er haha. Som dere kanskje forstår er jeg en rolig person innenfor husets vegger, og håper veldig noen har lyst til å bo med meg! Om du har det, ta gjerne kontakt på annijor@outlook.com, kun seriøse henvendelser værsåsnill!

13 Responses to VIL DU BO MED MEG?

 1. Håper du føler deg bedre og at sommeren gjør det godt! Det fortjener du 🙂
  Og lykke til med roomie-søkingen. Stiller like mange krav selv, og det synes jeg du har all rett til.
  Stoor klem

 2. Out of topic – Du som er glad i dokumentarer og tar avstand fra kjøtt osv, du burde se What the health på Netflix. Mye bra informasjon og kunnskap å hente der 🙂 kanskje formidle den videre på bloggen senere så flere kan få noe ut av den.
  Ha en fin dag!

 3. Heisann Anniken!
  Så deg på lørdag, i Tønsberg, holdt nesten på å gå på deg også. Jeg ville så inderlig komme bort og si at du virkelig har vært en stor hjelp og inspirasjon for meg det siste året. Du har fått meg til å innse at jeg ikke er helt alene om ting i verden. Tusen takk for at du er du.

 4. Heii kan jeg spørre om hva de to bøkene du la ut bilde av på Snapchat i går het og hvor du fikk kjøpt de? Er ikke noe stor fan av å lese men dikt er supert og trenger litt inspirasjon for å komme meg gjennom dagene og slikt for er på ett veldig tungt sted akkurat nå hvor jeg nesten bare venter på den dagen her ikke skal klare å komme meg igjennom..Elsker dikt og er på utkikk etter noen bøker med moderne dikt og så videre hehe beklager teit spørsmål men jaa.. håper du svarer det hadde jeg satt stor pris pååå

Leave a reply