english: my vixen award outfit

Har nesten ikke hatt noe særlig tid til bloggen i det siste da denne uken har vært helt sinnsykt hektisk! Litt glad den er over, og litt stresset over at det blir litt roligere fremover.. Eller, det blir det egentlig absolutt ikke. Jeg liker å være i gang, og jeg elsker å jobbe. Hehe. Nå på fredag landet jeg fra Roma (hvor jeg faktisk var med Valentino omg…) hastet jeg meg bort til Hotel Continental hvor jeg fikk fikset både hår og sminke. Hvor fint forresten? Vixen var… interessant, og jeg vet mange lurer på hva jeg mener om the DRAMA, og det skal jeg og Joakim snakke om i podcasten som kommer nå på Onsdag <3 Jeg fikk hvertfall sett ganske mange interessante ansiktsutrykk, så selvom jeg ikke vant noe pris moret jeg meg mer enn nok. Ikke at jeg forventet å vinne når jeg faktisk ikke har sagt til en sjel at jeg var nominert i hele fem kategorier. Janteloven? Eh, ja. Jeg hater å skryte.

// Almost havent had time for the blog lately as this week has been absolutely insan! A little happy it is over, and a little stressed that it will quiet in the future .. Hehe. Now on Friday I landed from Rome (where I was actually with Valentino omg …) I rushed to the Hotel Continental where I got both hair and makeup fixed. How nice by the way? The vixen was … interesting, and I know many people wonder what I mean about the DRAMA, but Joakim and I are going to talk about it in the podcast coming on Wednesday <3. I did not win any prizes but I was amused more than enough. Not that I expected to win when I actually didn’t tell a soul that I was nominated in five categories. Eh, yes. I hate to brag.

WHAT I WAS WEARING:

Dress: HERE (net a porter er inkludert toll, så det kommer ikke flere regninger!)
Purse: Vintage Dior
Shoes: YSL

One Response to VIXEN ANTREKKET MITT

Leave a reply