VAKRE BILDER MED OLYMPUS E-PL8

Disse bildene er tatt med Olympus kameraet mitt! Still love it. For denne lille turen hjalp Joakim å ta bildene for meg på Vixen med 25mm som gjør bildene noe mer bredere og vidvinklet, mere plass på skjermen med andre ord! Noe som er helt perfekt å ta med seg på arrangementer eller hyggelige sommerkvelder der det er flere mennesker som skal fås inn på et og samme bilde. Det er også perfekt for oss som elsker litt bokeh og blurry bakgrunn. Det er super lyssterkt og veldig allsidig til all slags mulig fotografering. Vi hadde en fantastisk kveld med vin og kos hos meg før vi tok turen videre til Vixen sommerfest! Nå ligger jeg og Kaia helt døde på sofaen og skal forsåvidt egentlig ut en tur til i dag.. Haha, blæææ! Jeg er så sliten og Anders har akkurat tatt flyet til Bergen for å så dra til Kroatia. Blir rart å være i leiligheten for første gang alene, men jeg tror jeg trenger det sårt. Nå er det min tur til å bli litt forlatt, mens Anders drar ut å reiser. For se hvordan bloggingen blir denne uken uten min fotograf nummer 1 som alltid stiller opp. Skal vel klare meg der også, det er ikke akkurat sånn at jeg ikke var singel i mange år med denne bloggen, aff. Kanskje jeg skal ta en liten høneblund, ser Kaia er på god vei ned i sofaen ♥  ♥

25mm finner dere: HER og kameraet finner dere: HER

Dressen min finner dere: HER! En billigere versjon: HER!

5 Responses to VIXEN & SOMMERBILDER MED OLYMPUS

  1. Hei! Kunne du delt modell-navnet på wood wood solbrillene dine? Leter meg ihjel på nettet! 🙁

  2. Wow! Du er så utrolig NYDELIG! Så deg på trikken denne dagen og herregud. Fineste huden og ansiktet jeg har sett. <3

Leave a reply