Jeg har aldri blitt værsyk. Tvert i mot. Jeg kvikner til, sjelen min blir varmere, smidigere tror jeg. Jeg har aldri vært en stor fan av sommer og sol. Det virker som om jeg henter all energien min fra høsten, så når sommeren er i gang er det ikke så mye igjen. Jeg kjenner den. Jeg kjenner den bitre luften langt der borte. Den slår meg mykt på kinnet innimellom, som en påminnelse om at den snart er her. Jeg må bare vente litt til. Jeg er et sterkt menneske av jord. Jeg liker ikke dype hav, eller lange høyder med luft. Jeg vil i en skog, med ugler og reinsdyr. Store høst blader, jord under fingerneglene mine og skitne sko. Jeg vil løpe med rufsete hår og en altfor stor genser. Som om alle minnene under meg er borte og hesten løpte fra meg. Som en fjorten år gammel jente på vei hjem, på vei til den fordømte hesten, eller følelsen av panikk. Stillhet og fugler som ler av deg. Du finner ikke veien hjem. Tenk å kunne være så trygg rundt 4 vegger, og så komfortabel utrygg i åpne landskap. Det skulle kanskje vært motsatt, jeg er jo skapt motsatt. Eller kanskje bare ikke. Jeg vet den forsiktig er på vei, kom snart.

Jeg har savnet deg siden i fjor. 

Genser: Envi / Bukse: Moss Copenhagen / Sko: Bianco / Nett: Søstrene Grene

6 Responses to WHITE MUSTANG

    • Nei dessverre… Den er litt gammel, men jeg har klipt den!! Så finner du en lik er det fordi den er klipt! <3

  1. Så fantastisk at du er tilbake! Ingen i blogg-Norge kan skrive som deg.
    Håper du tar godt vare på deg selv, så langt det går. Og håper du vet hvor mange hjerter rundt om som du rører med ordene du skriver.
    Blir utrolig spennende å følge deg og prosjektene dine fremover! Masse lykke til, masse klemmer, og masse kjærlighet til deg!

  2. Hei, du tar så utrolig flotte bilder! Leste du brukte Leica Q på øyenbrynsfilmen. Bruker du dette kameraet til alle bildene dine, og hvilket brukte du i så fall før dette systemet?

    Takk på forhånd!

Leave a reply