Jeg har i lang tid tenkt tanken på å ta vippe extensions, og har nå flere venniner som har tatt steget til finere, fyldigere og lengre vipper. Jeg er heller ikke en av de som er født med de lengste vippene og bruker ofte løsvipper til finere anledninger. 

Men så har det seg sånn, at vi lever i en ganske så moderne verden og har tilgang på det meste. Nye produkter og løsninger blir utviklet i dette sekund for å hjelpe oss mennesker med ting vi kanskje ikke er så begavet med fra før. Jeg er ikke helt sikker på hvor lenge dette har vært på markedet, men jeg har iallefall aldri testet det ut -selvom jeg har hatt lyst. Nettopp fordi jeg omtrent ikke tror på noe av disse mirakel middelene.. Så, spørsmålet er som så, fungerer dette?

Xlash er et vekstserum som får vippene til å bli lenger, mørkere og tettere allerede etter kun 2-4 ukers bruk. Det skal pensles på innerst ved roten av øyenvippene hver kveld, som en eyeliner.
Serumet koster 499 kroner og er det mest solgte vippeserumet på markedet. De tilbyr fri frakt til alle som kjøper. Itillegg inneholder serumet KUN naturlige planteekstrakter og er derfor helt ufarlig.
Det beste av alt, er også at de garanterer at det fungerer! Om ikke, får man pengene tilbake  Jeg lover å oppdatere dere videre, så håper jeg på vippene jeg har ønsket meg!

Nå kan dere også få hele 100 kroner gavekort på serumet om dere handler før 31.Mai! 
Dette får dere kun om dere trykker HER!
Dette er et helt spesielt tilbud som jeg har fått dele ut til alle mine lesere, så vær raske!

 //Sponset

-A9

 

4 Responses to Xlash vippeserum!

  1. Hei:)) når jeg går inn på linken så kommer det opp at det koster 399? Så jeg kan bare se 100 kroner i rabatt, og ikke 200.. Har lyst til å prøve det ut!!

Leave a reply