ANNONSE – I SAMARBEID MED BANGERHEAD

Naturlige, bærekraftige, parabenfrie, veganske hårpleie produkter. Dette er mine favoritter:

100%  V E G A N

Det er veldig mange av dere som lurer på hva jeg bruker av hårprodukter, så her kommer et litt etterspurt innlegg! Jeg har nylig begynt å teste ut produktene til Maria Nila! 100% veganske, naturlige og velduftende produkter. Altså, jeg har prøvd mye – så ikke bli lurt av annonse biten. Dette er så ærlige meninger som det kunne få blitt og jeg har plukket ut alt helt selv! Jeg har lenge slitt med at håret mitt blir utrolig fort frisete og fluffy,  uten å ane hvorfor. Det har vært slik i perioder, men ikke hele tiden. Så jeg var desperat på leting etter nye gode produkter, for å ikke snakke om hvordan tuppene mine blir om jeg ikke smører de inn med noe (haha) puddel on the go. Så jeg klikket meg noen produkter hjem fra Bangerhead og voila! Vet dere hva, jeg var faktisk litt usikker på disse produktene. Rett og slett fordi jeg har hørt så lite om det og har ikke sett det rundt om i bloggnorge.. Gudene vet hvorfor for dette er en mine nye favoritter! Shampooen og balsamen trenger jeg ikke gi dere en innføring på, men de er utrolig gode! Lukter godt, store drøye flasker og ikke minst blir håret mykt uten å bli flatt (ekstremt viktig for meg). Salty mist gir litt volum i håndkletørt hår da jeg sprayer det rundt om i hele håret, og vet dere hva? Det blir faktisk IKKE klissete. Når det kommer til lengdene mine tar jeg i noen dråper av argan oil (noe jeg er stor fan av fra før og bruker rent i ansiktet om natten) og smører det inn i tuppene mine. Jeg vet ikke hva slags mirakel den flasken er, men håret mitt blir nemlig IKKE frisete lenger selvom jeg velger å ikke føne det. Det holder seg flatt og rett, amazing. Når det kommer til tørrshampooen var jeg dessverre ikke såå fan. Den er veldig god om du liker håret ditt litt crunchy og hm.. hvordan sier man det? haha, jeg tror den er perfekt til dere som har totalt rett og null volum i håret! For meg blir det for første gang litt for mye, det virker nesten som om jeg får mer volum i håret med årene! Bangerhead har også mange økologiske produkter, og blant annet Maria Nila og ZOEVA som er helt veganske som dere finner: HER!

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .


ALLE PRODUKTENE KAN KJØPES PÅ BANGERHEAD 
Structure repair shampoo: HER (finnes også i mindre)
Structure repair balsam: HER (finner også i mindre)
True soft argan oil: HER
Salty mist: HER
Dry shampoo: HER

RABATTKODE:

«Anniken20» gir dere 20% på hele sortimentet og varer frem til 31. Januar!

12 Responses to MINE BESTE HÅRPRODUKTER!

  1. Tusen takk for at du promoterer veganske produkter Anniken, det er altfor få bloggere som gidder å gjøre det. Ønsker meg gjerne et eget innlegg om dine favorittprodukter som ikke er testet på dyr! Takk for at du våger å være en reflektert, klok og annerledes stemme i blogg-Norge, du har min stemme til vixen <3

  2. Kan du PLIIIIS snart vise vlogg hvordan du lager den «dult donuten» din, som du som regel går med? jeg går ofte med det jeg også, fordi jeg har sååå tynt hår at jeg klarer ikke og gå med det løst… Men skulle bare ønske jeg fikk til en sånn fin dult som deg 🙂

  3. Kan du plis vise hvordan du lager den fine » dult donuten» din som du pleie og gå med? den er såå kul og jeg med så tynt hår får det bare ikke til!

Leave a reply