1. Se favoritt bandet mitt live.. Tror jeg hadde angret meg om bandet plutselig en dag skulle splittet seg. Oh gad, tør ikke tanken engang. Imagine dragons eller coldplay. Å få se disse bandene live er en liten drøm som må gjøres før jeg dør. Tror jeg hadde skrevet høyest av alle med en lykkelig boble i magen.. 

2. Oppleve en fødsel, enten min egen eller noen andres. Haha, jeg er veldig fascinert av det der, og jeg tror jeg hadde ha godt av å se et liv komme til. Hørtes fryktelig sært ut.

3. Skrive en bok.. Det kom vel ikke som et sjokk for mange. Det har vært en drøm lenge, og det kommer den fortsatt til å være.

4. Male en naken kvinne eller mann. Haha, hvorfor? Fordi det må være en helt insane rar opplevelse. Hahaha.

5. Tilbringe en natt i fyllearresten. Hvem har vel ikke mareritt om å våkne opp til fire hvite vegger og mennesker som ikke slipper deg ut av et rom? Haha, en i vennegjengen må jo innom før man dør, og skal jeg ikke oppleve fengsel så er det greit nok med fyllearresten. 

6. Bli robba, bare fordi jeg vil ha noe å fortelle om i et kjedelig middagsselskap. Kanskje fyrer jeg litt oppunder at jeg var som en ninja… 

7. Dykke med hai. Har hørt at haier er veldig redd for bobler, så satser på at jeg en dag da isåfall blir så redd at jeg promper. Tror det er en opplevelse å plutselig forstå at man ikke er på toppen av næringskjeden lenger..

8. Dra til utlandet på ferie helt alene. Nei, jeg mener ikke sverige grensa…

9. Spise et bytte jeg har fanget selv. Høres sikkert også super sært ut, men når jeg fisket fisk som ung var det en stor seiersfølelse. Tror jeg hadde hatt godt av å føle hvordan det er å stå på to bein, overleve med andre ord. (Selvom jeg ikke engang vil drepe en maur) 

10. Dra på pilgrimsreise. Har flere i familien som har gjort dette og jeg tror det er så sunt som det kan få blitt. Du har et mål, du og deg. Hvor mye tid man får til å tenke på livet og reflektere hva man faktisk er i stand til på en slik tur kan jeg ikke engang forestille meg. Håper å dra med pappa til høsten!

Hva vil dere før dere dør?

-A9

26 Responses to 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør

 1. Før jeg dør vil jeg veldig gjerne ha sett verden slik den egentlig er, bli 110% klar over hvor heldig jeg er som bor i Norge. Reise litt med båt, litt tog, litt fly, og litt til fots👣. Også vil jeg se ting som får meg til å undre og drømme om verden , jeg vil tenke automatisk «dette, dette er et øyeblikk jeg vil huske» og så faktisk huske masse slike øyeblikk👀🔭

 2. Haha skulle akkurat til å si at Imagine Dragons kommer til Spektrum i oktober men det ser jeg allerede er nevnt 🙂

 3. Du er bare helt rå.. Jeg har lyst til å ta alle blogginnleggene dine og poste dem hos meg.. hehe.. Denne her skal jeg definitivt låne. med egne svar selvfølgelig. Jeg er så glad i bloggen din altså.. Blie mer og mer glad i den for hver dag 🙂

 4. Å dykke med hai var også på listen min, og jeg fikk gjort det. Det er en helt fantastisk opplevelse – og tidenes adrenalinrush! 🙂 Man vet jo at om de bare kjører på så kan de enkelt komme seg inn i buret du er i. Men når du er nede i vannet blir du så bergtatt over hvor vakre de plutselig er der at du tenker ikke over det lengre. Plutselig ser du de uten den skumle musikken de alltid legger til på National Geographic, og ser at de faktisk glitrer under vann, og hvor nydelig de beveger seg – ting du ikke kan få sett via en kameralinse. Det er helt fantastisk, så kom deg uti havet og opplev det! 🙂

 5. Har vært på pilegrimsreise selv! Er like gammel som deg og trengte bare å komme meg litt unna alt for en periode og hva passer ikke bedre enn å bare ha seg selv og fokuserer på og naturen. Var en helt fantastisk reise! Møtte så mange fantastiske mennesker! Anbefaler deg virkelig å bare pakke det mest nødvendige å bare dra!

 6. – Er iallfall enig med deg i en ting og det er å se en fødsel

  – Hoppe i fallskjerm

  – Sitte i et helikopter

  – Gå inn i en butikk som har både klær, sko, vesker og sminke og kjøpe alt jeg har lyst på

  – Være med i et realityprogram

 7. Du vil virkelig ikke bli robba, jeg lover deg… Jeg ble ranet på vei hjem i fjor høst av en fyr med kniv. Jeg har hatt nær døden-opplevelser før, men de minuttene der er det jævligste jeg noen gang har opplevd. Jeg sleit med å sove i flere uker etterpå, og jeg tør ikke å hjem når det er mørkt. Det har ingenting å si om det er på morgenen eller kl sju på kvelden, er det mørkt, takler jeg det ikke. Jeg unner ingen å være så redd for å gå alene som det jeg er. Så plis ikke si at du vil bli rana, mest fordi det er noe du absolutt ikke burde ha lyst til, men også fordi det er en mye større greie enn det du tror og folk der ute faktisk sliter på grunn av tankene de har etter et ran.

 8. Jeg vil det samme som deg, pluss litt til 😀 Men ikke å bli robba.. Det har jeg IKKE råd til…

  Drar på frivillighetsarbeid til ghana om tre uker og vil si det er å dra på ferie alene. Haha 😀

  ha en fin fredag, fineste <3

 9. Har vært så heldig å få være med få fødsel iforb med praksis og det var helt fantasktisk. Det så se hode komme (nei du tenker ikke over hva det er du faktisk står å stirrer på). Hele greia var bare helt fantasktisk. Jeg var så heldig å få være med på to + et keisersnitt.

 10. SÅ KULT at du har lyst til å gjøre litt orginale ting! Første gang inne på bloggen din, og jeg likte det! 😉

Leave a reply