Nå har jeg fått enda bilder fra shooten sammen med en pop up store som åpner 23. April i 4. etasje på Steen og strøm magasin. De har også laget en full video som jeg har gledet meg til å vise dere! Den er laget av Lighthouse Media som dere finner HER. Ellers er jeg bare utrolig daff i dag, har virkelig gått inn for noe om dagen som jeg skal fortelle dere snart! Må bare la det gå 24 timer først og se om jeg sprekker…
På bildene under ble det brukt ekte gull! 

Utrolig gøy å ha filmer som dette! Var utrolig gøy og thank god for at de har klippet bort mye av mitt surr. 

Såå.. Tell me! Hva synes dere om bildene, og skal dere ta turen for å kjøpe noen av klærne?

© Copyright 2015 Marion Hansen

-A9

32 Responses to Bilder fra photoshooten + backstage video!

  1. Åh du er så flink! Ser ut som du hadde det veldig gøy og jeg skal definitivt sjekke ut klærne når de kommer ut 🙂

  2. Du er kjempevakker Anniken. Utrolig fine bilder, du gjør dem svært interessant med det vakre ansiktet ditt. Stå på, jeg heier på deg ! 🙂 <3

  3. Du er så utrolig vakker! Likte bildene og videoen kjempe godt 🙂

    Jeg må bare nevne en ting.. haha, om jeg er inne på bloggen din lenge nok så tror jeg det er et intervju om work shop fra Kambodja som spilles av, og jeg aner ikke hvordan det skjer. Haha! Men bare sånn at du er klar over det. Elsker håret ditt omg

  4. såå fine bilder!! <3

    forresten hva heter hun du går til på moderne design (hun som farger håret ditt)? 🙂

  5. Du er rett og slett bare helt nydelig:) misunnelig på deg! Og det siste bildet. Wow:) elsker det. Kjempe flink blogger er du, fast leser<3

  6. åå! så gøy! olav aleks er storebroren til en i klassen min, det så veldig gøy ut!! <33

Leave a reply