GLEMTE DAGER I NYE BUTIKKER

Jeg var bare nødt til å vise dere disse to skattene jeg fant på Instagram kontoen @velvetsandnes! Når jeg bodde i Sandnes fikk jeg spesielt en god venninne, og moren hennes var en av de mest kunsteriske personene jeg har vært borti, et kreativt sinn med andre ord. Hver enste dag jeg var hjemme hos Martine tittet jeg på maleriene moren hadde malt om av gamle slitte malerier, det var et jeg forelsket meg i. Så i det jeg så dette bildet ble lagt ut i deres vintage butikk kunne jeg ikke annet enn å røske det til meg. Det har gått så mange år, men jeg husket det soleklart. Jeg har samtidig lenge lett etter noe jeg kunne ha over sofaen da jeg egentlig vill ha et stort gammelt speil, men i det jeg kom hjem og pakket opp pakken så jeg allerede da at det kom til å bli helt perfekt. De startet i slutten av April, og butikken har en god blanding av gamle designerklassikere som de har restaurert. Det er vintage, retro og second hand! De har utrolig mye teak, palisander og messing. Det som også er så kult med denne lille butikken er at de også har litt møbler og nye ting fra merker som Nordal, Bloomingville og Madam Stoltz. Motivasjonen deres fra dag en var å gjøre noe annerledes, et sted man kan ta en kopp kaffe og få personlig service. Det minnes egentlig om de koselige gamle butikkene i København, med møblene til tante og mormor. Der kan man mimre om litt glemte dager. Definitivt noe å sjekke ut, og det beste med alt… Selvom dette er i Sandnes – Stavanger området, så kan de også sende om det er noe du virkelig liker! For alle dere som faktisk bor i Stavanger, dere MÅ bare titte innom. Jeg vet at moren til Martine sendte maleriet med tungt hjerte, men det skal få lov å leve videre lenge hos meg. Herregud, jeg elsker det maleriet haha! Og enda mer personlig er at jeg alltid vet historien bak det, og du..
For å ikke glemme lampen. At den er så massiv er noe jeg ELSKER med den. Men likevel i den gamle stilen. Altså, check it out!

Velvet Sandnes finner dere: HER / og på Instagram: @velvetsandnes

6 Responses to 2 NYE VINTAGE FUNN

  1. Den lampen var suuuperlekker og jeg elsker at den ikke har lampeskjerm! 😀 <3

    Morsomt at du har bodd i Sandnes/Stavanger! Jeg har bodd i både Stavanger og Sandnes, før jeg kom hit til Oslo for litt over et år siden + samboeren min er fra Sandnes. Koselig liten by med masse fine hvite trehus og brostensveier!<3

  2. Hei Anniken, lurer på hvor ditt «lille» tre i hvit krukke er i fra? Er på utkikk etter ei makan nemlig 🙂

Leave a reply