I samarbeid med Gina Tricot

9 SPØRSMÅL – 1 MINUTT

Hei søtinger! Jeg vil gjerne vite litt mer om akkurat deg. Derfor har jeg en liten spørreundersøkelse som jeg gjerne vil at dere skal svare på. Det hele går veldig raskt og tar ikke lange tiden. Det handler litt generelt om kleskjeder og hvor dere handler/bruker tiden deres. Dere kan også få en super fin goodiebag om dere slenger med mailen deres i siste spørsmål! Tuusen takk!
Du finner undersøkelsen: HER  ♥

13 Responses to JEG VIL VITE MER OM DEG!

  1. Eneste du er interessert i er å bli sponset av gina tricot. Ikke lag en jævla clickbait og lag forhåpninger til unge lesere om at du vil kjenne dem. Vær ærlig, du kommer jævlig mye lenger med det.

    • Oisann hoppsann traltsann! Det var da meget grinete du var på kvelden. Gina Tricot samarbeider jeg tett med, så det er ikke noe problem du:)

Leave a reply