13 Responses to 20% PÅ HELE NELLY!!

  1. Du er fin, Anniken! Men har du det bra? Det ser ut som at du har gått mye ned i vekt…
    Klem til deg!

  2. Du tar helt crazy fine bilder! Håper du har det bra Anniken, husk å ta vare på deg selv. Stor klem!

  3. Hei skjønne, vakre<3 Håper du har det bra og passer på deg selv og egen helse (noe jeg har troen på at du gjør!). Du har virkelig blomstret i det siste så jeg håper gløden er kommet for å bli. Klem!

  4. Hei! Jeg lurte på hvor du har fått kjøpt vesken din fra tiger Of Sweden? Den er så fin, og jeg finner ikke den modellen på nettsidene deres.. ?

  5. Fine Anniken! Du er så vakker, men nå syns jeg du bare forsvinner mer og mer? Håper du får orden på hodet, mat og kropp. Du ser så mye finere ut når du er på litt sunnere vekt. Vet godt hvordan det er, så ikke ta dette som kritikk. Vil bare at du skal ha det bra! Og det gjør man ikke når kroppen ikke fungerer og er undervektig. Klem

Leave a reply