ALT LIGGER I TILBEHØR

For ikke så lenge siden klikket jeg hjem denne vakre saken fra Harper & Brooks, både jeg og Anders fant ut at klokkene var for fine til å ligge. Jeg har lenge hatt lyst på en klokke i «all black» som ringene rundt armen min. Det er noe med det jeg synes er fint, perfekt på en arm uansett hvordan jeg ser på det. Den sorte lille edgy saken som kan gjøre hele antrekket 4 ganger kulere, eller bikinien på en varm sommerdag for den saks skyld. Jeg har siklet på disse klokkene i lang tid og da den nye modellen «Aurora» kom inn var jeg ikke i tvil. Disse har da et litt mindre urverk og ble perfekt på spinkle armer. Prisene er heller ikke så ille, noe som gjør at lommeboken smiler denne måneden. Jeg lovte meg selv et lite shoppingstopp! En tidløs vakker sak som skal brukes mye i sommer, og resten av året. Det blir som å ta på seg et par øredobber i det du står opp og hele ansiktet ditt blir forandret. Vel, jeg synes det spicer om antrekket med en sort klokke! Dere bare mååå sjekke opp utvalget deres om dere er en klokke fan, det er så mye fint!

Klokken finner du: HER

Psst… Det er gratis frakt!

Topp: Zara / Shorts: Levis / Sandaler: Hermés / Truser: HER

Ha en super søndag! 

4 Responses to DEN LILLE SORTE

Leave a reply