reklame 

20%  U T    H  E L G E N   P Å    J U I C Y    C O U T U R E

Hei mine fine! Som dere kanskje fikk med dere på Instagram story fortalte jeg om mine favoritt juicy bukser som jeg har hatt siden jeg var 16!! år gammel! Jeg måtte med tungt hjerte endelig selge de på tise da de seriøst ikke passer verken hoftene eller rumpen eller lårene mine lenger, tross alt jeg er ganske liten så skjer det ting med kroppen når man kommer i 20 årene… nå hørtes jeg sånn helt lame gammel ut, og det er jeg ikke.. Men, jeg begynte å lete febrilsk rundt på internett om jeg kunne finne noen nye juicy bukser, og som jeg har fortalt før er virkelig disse de mest flatterende buksene på meg. Jeg kler rett og slett ikke vanlige joggebukser, da jeg ser ut som en eller annen pære. Lett skulle det ikke være heller, og tilslutt fant jeg JosefineGol som hadde Juicy Couture uten toll! Så jeg fikk endelig klikket meg noe nytt hjem og fikk også skaffet dere en fin rabattkode! Jeg bruker XS i alt på bildene, både bukser og overdel! Elsker også at Juicy har blitt litt mer videre i buksene, med rette ben. Alltid vært fan, og kommer alltid til å være det. Selv mamma er fan, og vel.. Når et plagg holder ut med meg og ikke endrer verken form, kvalitet eller farge siden jeg var 15 år gammel skal jeg være fan resten av livet. FOR en kvalitet. Verdt alle pengene jeg har, for jeg må faktisk ikke kjøpe det om og om igjen. Rabatten varer ut helgen! <3

KODE: ANNIJOR20

 / Grå bukse: HER / Sort hoodie: HER / Sort bukse: HER

4 Responses to 20% PÅ JUICY COUTURE

  1. Hei! Lurer på hvordan disse er i størrelsen? Ser det står på nettsiden du linket til at man bør gå ned en størrelse? Vier de seg ut?:)

  2. Oj, disse kan kanskje funke til mine lange ben? Det er så vanskelig å være en xs med lange ben altså… Hvor lang er du, Anikken? Digger deg! Klem! <3

Leave a reply