DAGENS OUTFIT I QUEENS!DAGENS OUTFIT I QUEENS!

I dag har jeg egentlig kun slappet litt av. Jeg og Kaja skal ut i kveld, og jeg gleder meg! Jeg kan ikke engang beskrive hvor utrolig det er å være her nede. Jeg slapper av, jeg smiler, jeg er meg selv. Takk gud og enhver at jeg gjorde dette for meg selv. Virkelig. Jeg kan ikke fortelle dere nok hvor fantastisk dette er. Jeg føler jeg lever. Jeg føler virkelig at jeg lever.

DAGENS OUTFIT I QUEENS!DAGENS OUTFIT I QUEENS!DAGENS OUTFIT I QUEENS!DAGENS OUTFIT I QUEENS!Jakke: HER / Genser: HER / Skjørt: HER / Veske: HER / Sko: HER DAGENS OUTFIT I QUEENS!
I dag fikk jeg også 12.000 likes på facebook og 140K på instagram. Jeg får ikke sagt annet enn tusen tusen takk. Det betyr virkelig mye at dere alle fortsatt følger meg etter så «mange» år. Jeg elsker dere!!

-A9

11 Responses to DAGENS OUTFIT I QUEENS!

  1. Hei 🙂 Synes det er kjempegøy å følge deg i NY. Tar meg frihet til å komme med et lite ønske om innlegg. Savner litt mer hverdagsblogging, litt flere bilder av hva du gjør og ser, og når dere er ute feks 😀 Blir ofte mye annonser/outfits osv som kan bli litt ensformig.. Ikke meningen som kritikk altså 🙂 synes det er veldig gøy å følge deg!
    Hilsen fast leser

  2. Herregud så vakker du er, og dette antrekket var ahhhmazing! Håper du storkoser deg masse i NY, elsker updatesene dine for tiden. Stor klem fra fast leser <3

Leave a reply