reklame – inneholder reklamelenker

Noen av mine store favoritter på badet akkurat nå er disse 4! Jeg bruker ikke så mye produkter om sommeren, men når jeg gjør det er de som alltid veldig nøye utvalgt. Samt, har jeg allerede byttet til høstparfymen min, noe som er aaalt for tidlig.. men jeg klarte ikke vente!

STURM – calming serum: dette er et serum jeg har sett florere på Instagram, og etterhvert tenkte jeg at det må jeg prøve! Sturm er dyre produkter, men de er verd hver eneste krone. Dette serumet er perfekt etter lange dager i solen, og roer ned varm og brent hud. Hvis jeg f eks føler at huden er litt irritert, eller jeg har brukt mye sminke er dette serumet som roer det hele ned. Helt fantastisk! Du kan finne det: HER

// Some of my big favorites in the bathroom right now are these 4! I do not use much products in the summer, but when I do, they are always very carefully selected. Also, I have already switched to my autumn perfume, which is too early .. but I could not wait!
STURM – calming serum: this is a serum I have seen around on Instagram, and eventually I thought I should try it! Sturms are expensive products, but they are worth every penny. This serum is perfect after long days in the sun, and soothes hot and burnt skin. For example, if I feel that the skin is a little irritated, or I have used a lot of make-up, this is the serum that calms it all down. Fantastic! 

YSL – Touche Éclat 3D Radiant Shaper Powder: Guud! Har du ikke dette pudderet i sminkepungen din enda så må du skaffe det ASAP! Dette pudderet bruker jeg ikke bare over cc cream, foundation eller alene, men det er dette jeg alltid har i veska på byen hvis jeg trenger en liten touch up! Pudderet er fullt av glow, uten at det ser kladdete ut på huden. Det er rett og slett det fineste pudderet jeg har prøvd!! Kjøp den: HER

Zadig & Voltaire – girls can do anything: Litt merkelig etikett på disse, og den ser kanskje ikke ut som den kuleste parfymeflasken, men jeg er helt obsessed med denne duften om høsten. Brukt i flere år på vinterstid, elsker den! Denne finner du: HER

Benefit – 24 hour brow setter: Eh, kanskje den beste brynsgeleen som finnes! Ingen over, ingen under. Denne holder faktisk det den lover! Kjøp den: HER

// YSL – Touch Screen 3D Radiant Shaper Powder: Good! If you do not have this powder in your make-up bag yet, you must get it ASAP! I not only use this powder over cc cream, foundation or alone, but this is what I always have in my purse when I go out and I need a little touch up! The powder is full of glow, without it looking smudged on the skin. It is simply the best powder I have tried !!

Zadig & Voltaire – girls can do anything: A little strange label, and it may not look like the coolest perfume bottle, but I’m totally obsessed with this fragrance in the fall. Used for several years in the winter time, love it! 

Benefit – 24 hour brow setter: Eh, maybe the best brow gel there is! No one above, no one below. This one actually keeps what it promises! 

5 Responses to 4 FAVORITE PRODUCTS

Leave a reply