Okei.. jeg har siklet på denne kjolen i hele sommer, og lett etter den også! Tilslutt fant jeg den, men så klart var den utsolgt i min størrelse. 4 størrelser for stor? Ja fader heller, jeg må ha den. Så jeg trykket den hjem, og tilslutt var den i silkepapir på sofaen min, klart til å brukes på den fineste dagen i mitt liv. Boklanseringen min.. Sist var som å gifte seg, så i år tenkte jeg like godt å ta på bryllupskjolen, hehe. En kompis av meg kom til unnsetning og har brukt tiden sin på å sy kjolen mindre, noe jeg setter uendelig pris på. Så her er den, drømmekjolen, til drømmedagen!

// Okay .. I’ve been drooling over this dress all summer, and looking for it too! Eventually I found it, but of course it was sold out in my size. 4 sizes too big? Yes fuck it haha, I have to have it. So I said yes to the dress, and today it was laying perfectly on my couch, ready to be used on the nicest day of my life. My book release.. Last time was like getting married, so this year I thought just as well to put on the wedding dress, hehe. A friend of mine came to the rescue and has spent his time sewing the dress smaller, something I really appreciate. So here it is, the dream dress, for the dream day!

2 Responses to MY DREAM DRESS, AND DAY

  1. wow, gleder meg til å se den på deg og i situasjonen du har ventet så lenge og stått sånn på for å komme i :)Det var en helt unik og vakker kjole, wow igjen! Ha en fin uke videre<3

Leave a reply