annonse – i samarbeid med Gina Tricot

Mandag: På mandager er jeg ofte ganske sliten, og det blir på en måte litt min søndag. Det har alltid bare vært sånn. Det jeg har funnet ut opp igjennom årene er at det er fint å kle seg i noe komfortabelt, men fint på en mandag. Du føler deg sliten etter helgen, og det er lett å hoppe i joggebuksen. Men jeg tror det får det til å føle deg enda litt verre når klokken er 14, og alle andre rundt deg ser ut til å hatt 4 timer til på morgningen. Ullkåpen fra Gina har blitt min store favoritt, og bruker den mye! Sammen med et par komfortable bukser med ull, og en enkel sort t -skjorte ser man med engang mer frisk og rask ut, men på samme tid veldig komfortabelt å gå i.  Jakke: HER / T-skjorte: HER / Bukse: HER

Tirsdag: På tirsdager jobber jeg ofte en hel dag hjemme, og prøver å samle all informasjonen som mandagen ga meg. Da er det deilig å hoppe i et komfortabelt antrekk, hvor jeg samtidig kan ta på meg en jakke og se ganske så fresh ut. Denne toppen er en av premium plaggene til gina, med deilig bomull (elsker fargen) og et par høstlige bukser. Bukser: HER / Topp: HER

Onsdag: Snart helg! Denne onsdagen var det mye regn, og jeg pakket meg inn i en søt jakke fra Gina som man kan stramme i livet, og har høy hals. Gina har jo også for meg vært et brand jeg har handlet hos i mange mange år, og selvom jeg blir eldre klarer de alltid å ha noe for alle. Er det et sted jeg f eks sverger til jeans, så er det gina! Jakke: HER / Jeans: HER / Genser: HER

Torsdag: Jeg elsker denne looken! Jeans skjørtet fra Gina er super stretchy og veldig komfortabelt, samt elsket jeg lengden. Skjorten er noe for seg selv, og er en del av premium kolleksjonen den også. Har brukt den såå mye, og elsker bretten på armene! Skjorte: HER / Skjørt: HER

Fredag: Vel! Det er helg, og denne sorte blusen er sååå fin. Med den åpne ryggen, og rynkene foran er den perfekt til både bukser og skjørt!
Bukser: HER / Topp: HER

One Response to 5 DAYS 5 OUTFITS

Leave a reply