inneholder en reklamelenke

Tror faktisk jeg har ønsket meg dette settet i et år? Husker jeg så på denne forrige høst også, hvorfor jeg aldri kjøpte den vet jeg ikke. Men nå som det er julebordsesong og jeg er mer ute trengte jeg noe å pynte meg i haha. Garderoben min består av 0 plagg å ha på seg på byen, med mindre jeg tar på meg noe jeg ellers kunne brukt på en mandag klokken 10. Så jeg unner meg selv denne, såå fin! Jeg har størrelse small

// I actually think I’ve wanted this set for a year maybe..? I remember I looked at this one last fall, why I never bought it I don’t know. But now that it’s Christmas season and I’m more out, I needed something to wear haha. My wardrobe consists of 0 pieces to wear when I´m going out, unless I wear something I could otherwise wear on a Monday at 10am. So I deserve this one, so nice! I have size small

(reklamelenke) THE SLEEPER SET: HERE

One Response to NEW IN

Leave a reply