Da tenkte jeg å vise dere mine «must haves» i sminkepungen min. Når det kommer til sminke har jeg slitt med dette helt siden jeg startet  å sminke meg. Haha, det er så utrolig vanskelig å finne de «perfekte» produktene. Foundation er vel mitt største problem, for det virker alltid ut som om huden min etterhvert blir vandt til konsistensen og velger da å gjøre meg til et vandrende oljetryne. Så for dere som trenger å «matte» ned huden litt? Da skal jeg vise dere noen perfekte produkter! Få også med dere rabattkoden nederst i innlegget!

Har jeg med meg disse fem produktene med meg ut av døra er dagen reddet uansett hva.
Under ser dere hvordan Primeren, concealeren og foundationen gjør jobben. 

Primeren fra «bare minerals» må være en av de beste, jeg har sikkert 10 forskjellige primere som alle lover sitt, men fungerer de? Nei. Denne er for nettopp oljete hud og så langt jeg har sett den utover dagen, gjør den også jobben sin. Sminken holder godt. Primeren finner dere HER. Over til concealer. Denne har jeg blogget om før også, og har gjort kusinen min gal etter det lille mirakelet. Jeg sliter utrolig mye med mørke/blå ringer under øynene og denne fra glo minerals er den eneste som faktisk dekker dette. Concealeren finner dere HER. Så var det denne foundationen..Trodde aldri jeg skulle finne en bedre enn min gamle fra Lancome, men denne gjør susen når det gjelder min oljete hud utover dagen. Den matter ned og dekker akkurat passe. Også utrolig lett å påføre mer av utover dagen uten at det blir «kladdete». Den gir også fra seg litt glød som dere ser, uten at huden ser fet ut. Foundationen finner dere HER.

Hvor mange har ikke slitt med eyelinere? Haha, herregud det der er ett evig slit. Jeg liker best flytende eyelinere, men problemet der er at det ofte blir for mye. Så i det du skal påføre litt over øyet ser man ut som en pandabjørn istede, fordi det flyter ut overalt. Denne eyelineren er på en måte flytende, men også fast! Fantastisk. Utrolig lett å påføre da den tynne spissen gjør at det holder seg tynt innerst, og tykkere ut mot kanten. Du trenger ikke lenger være en proff maler for å få en rett strek, bare la den flyte over øyelokket and there you have it!
Eyelineren finner dere HER.

Som dere alle sikkert vet er jeg egentlig veldig glad i de typiske «foundation» leppene mine. Men skal jeg ha litt farge er fargen nødt til å være «kald» om dere forstår meg rett. Så denne rosa fargen fra The Balm passer meg bra, fargen er iskald og gjør ikke leppene mine noe mørkere enn det de er fra før. Den sitter også overraskende godt på leppene da jeg gikk en hel dag med både spising og drikking. Den satt! Lipglossen finner dere HER. Fargen heter BAM!

Nå kan dere altså få alle disse produktene billigere hvis dere taster inn «ANNIKEN» som rabattkode! Den gir dere 20% på all sminke (her) ut 14. September. Det er også gratis frakt og 1-3 dagers levering! Toppen jeg har på meg finner dere HER!

Innlegget er i samarbeid med Coverbrands // 100% ærlige meninger.

-A9

18 Responses to -5 favoritter i makeup bagen-

  1. Åå,du er så utrolig pen! Du kledde den lipglossen sykt godt! Hva slags solpudder har du brukt her? Såå fint og naturlig!

  2. synes det er vanskelig å tro på at bloggerne snakker sant når de har fått produktene sponset.. men satser på at du forteller sannheten, for sliter å med å være mørk under øynene så har bestillt consealeren!

    • Frida: det forstår jeg. Men jeg kan love deg:) den concealeren er helt fantastisk, og jeg hadde ikke turt å juge om det heller. Flaut for meg om ting ikke var halvparten så bra som jeg sa. Så du kan stole på det!:)

  3. Du burde prøve Loreals Infallible foundation, den dekker veldig godt og holder lenge, spesielt hvis du setter det med Mac Prep+Prime Loose Translucent pudder. Mac Pro Longwear Concealer er den beste jeg har vært borti, den dekker ALT. Ellers er Porefessional en god primer fra Benefit, men den hjelper mer mot store porer enn oljete hud.

Leave a reply