Idag er jeg mer enn sliten, føttene er pakket inn i poser og stemmen fins ikke lenger. Haha, jeg måtte nesten tvinge tatovøren til å tatovere meg under foten. De er ikke så fan av det i og med at det kan forsvinne fort. Men min forrige har jeg enda og ser like bra ut, så jeg fortalte han at hvis ikke han gjorde det? Kom jeg til å gå et annet sted istede. Har jeg bestemt meg for noe så skal det skje uansett hva. Haha. Stabeist, det er hva jeg er. Så jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Ble døøøødskult! Er så fornøyd! Så tenkte jeg også å vise dere hvordan vesken min fra GiGi New york ser ut på! Elsker denne vesken, og den er helt perfekt nå mot høsten. Så er det mange av dere som lurer på hvordan dere kan få navnet deres på! Da bestiller dere via mail, på denne adressen: nd@nextlevel-design.com. 
Jakken er også ny! Brukt den utrolig mye så følte dere måtte se den også. Er ikke ofte jeg finner jakker med gulldetaljer, men det har denne!

Jakke: HER / Topp: HER / Bukse: Gina Tricot / Veske: HER / Sko: Bianco / Solbriller: RayBan

-A9

19 Responses to Dagens outfit

  1. så fint antrekk! hvor er det du bor i Stavanger? leste en plass at du skulle flytte til Figgjo, men på bildene ser det ut som Jåttå? :p

  2. Hei! Jeg har nettopp bestilt meg en sånn veske, og tenkte å spør om de kunne sette mine bokstaver på vesken min også. Må vesken sendes avgårde da? Eller hvordan fungerer det? Og hvor mye koster det sånn ca? Digger outfiten btw!

  3. Å jeg digger stilen din 🙂 du inspirer meg veldig 🙂 og at du står for det du sier, tenker på hvor hardt du kjemper for rettighetene for arbeiderne innenfor H&M. Stå på! Ble veldig rørt av den serien.

Leave a reply