Ahh, høsten er virkelig noe for seg selv. Må forresten takke dere atter en gang for så mange fine kommentarer. Skal ærlig si jeg hadde en bitteliten klump i magen når jeg publiserte forrige innlegg.. Haha, det eneste jeg tenkte var «gud, nå tror alle jeg er gal». Kanskje er jeg litt sprø også, men hvem er ikke det? Det er sunt å bruke hue litt innimellom, ikke minst å sette spørsmål til ting. Akkurat som jeg må nå.. Historie prøve, haha du skole du skole.. Har hatt utrolig mye prøver denne uken og det stopper ikke heller. Snart er det prøveperiode og jeg er nødt til å gjøre det bra. Jeg kan ikke være «bloggeren» for alltid heller…

Jakke: Zara / Skjørt: HER / Skjorte: HER / Veske: HER

-A9

21 Responses to Dagens outfit

 1. Have I gone mad? I’m afraid so; you’re entirely bonkers. But I’ll tell you a secret: all the best people are.

  Looooove this line ❤️

 2. jeg likte forrige innlegg veldig bra. du er så flink til å skrive!

  lurte på noen ting, hvorfor valgte du å flytte til akkurat Stavanger? Hvorfor ikke Tromsø, Oslo eller Bergen?

  Og føler du at du har blitt påvirket av Stavanger dialekten, nå som du har bodd der en stund?

  Og siste spørsmål: kanskje du kunne skrive et innlegg om hvordan det var å begynne på en helt nye skole. Hvordan gikk du frem og kom inn i både systemet og det sosiale?

  Skal snart flytte selv, så er veldig spent.

  Mvh. Ingvild

 3. Du er så fin, og jeg elsker håret ditt! Du bruker mye tørrsjampo, hvor ofte er det du vasker håret vanlig med såpe? 🙂

 4. Hei Anniken! Jeg leser Sofies verden av Jostein Gaarder akkurat nå, og kom til å tenke på deg da jeg leste. Du som er så tankefull og filosofisk, det hadde kanskje vært gøy for deg å lese den, kanskje få noen nye ting å tenke på eller andre perspektiver på ting du allerede tenker på 🙂 Fin fredag!

 5. Har du noensinne hørt at du ligner på Selena Gomez? Fordi det gjørt du jammen meg gitt, haha, hvertfall i hennes nye musikkvideo «The heart wants what it wants». Kom bare på det når jeg så den!

Leave a reply