Not a boy tho, men denne vesken fra GiGi New yorks nye høst kolleksjon! ♥ Dere har sett meg utrolig mye i min sorte GiGi veske, og jeg har brukt den utrolig mye. Passer til alt og har plass til mye. Så nå var det på tide å friske opp litt i veske samlingen. Jeg er så utrolig kresen når det gjelder vesker, og har bare to stk jeg bruker fra før. Om vesker skal være små, må jeg ha en lang stropp, ellers føler jeg at jeg går rundt å tripper på en Louies Vuitton speedy. Blæ, jeg får helt noya av den vesken, haha. Men denne derimot er helt perfekt! Elsker den dype vinfargen i skinnet med gulldetaljene rundt. Har også fått inn initialene mine som jeg også har på den andre vesken min! Prisene er heller ikke så ille for en veske i ekte skinn, denne ligger på rundt 1.600 kroner 
GiGi New york veskene finner dere HER 

Gleder meg til å vise dere den i neste outfit! 

-A9

52 Responses to Jeg er forelsket!

  1. HAHAHAHAHAHAHA, det der er det latterligste jeg har sett i hele mitt liv.. Det er jo ren etterlikning etter den nye gucci diskobagen! Fyfaen hahahaha

  2. Hvordan fikk du med Initialer? Har tenkt til å bestille en Black Parker Satchel – Pebble Leather fra miinto.no men har lyst til å ha med Initialer på den 🙂

  3. Så fin veske! Hvordan gikk du fram for å få initialene dine på den? Er dette noe butikken tilbyr? Vet du om en kan få ordnet dette ved kjøp i nettbutikk? God helg!

  4. Hvorfor er du såå imot pels(liksom), men bruker skinn? Det gir ingen mening. Skinn er i praksis det samme som pels, bare at pelsen er barbert bort. Så bare bruk pels du. Ellers, veldig fin veske. Ikke alle har samme hjertesaker, og du trenger ikke å late som om du bryr deg om dyr. Hadde du gjort det, hadde du ikke brukt produkter laget av skinn.

Leave a reply