Herreguuud så lenge jeg har lovt å vise dere dette! Haha, vet det er veldig veldig veldig mange som lurer på hvordan jeg sminker meg og endelig har jeg rotet meg til å ta bilde av alt sammen!  
Jeg bytter som sagt ut sminke veldig ofte, og da dukker det også opp en god del favoritter. Jeg blir på en måte aldri 100% fornøyd uansett hva jeg bruker.. Tror det er viktig med litt forandring og jeg sminker meg omtrent aldri likt dagen før. UNTATT skole sminken min, den er ALLTID lik uansett hva! Haha 
 

Dette pudderet er jeg utrolig fornøyd med! Jeg har selv prøvd mange forskjellige mineral pudder, som i.d, glo minerals, laura mercier and sooo on. Denne er helt klart den jeg er mest fornøyd med om du vil ha ett matt resultat. Den varer også hele dagen noe som er ett stooort pluss. Det er så utrolig viktig for meg og ha en lett sminke på skolen, men også at den sitter hele dagen. Jeg hater sminke som sklir vekk og når
du kommer hjem ser du verre ut med den lille sminken som er igjen enn helt uten! Haha, noen som kjenner seg igjen??  Jeg har min i fargen medium og denne er bittelitt lys!  Skulle kanskje hatt enten «medium golden» eller «medium tan». Uansett, denne kan dere finne HER!!  

Så over til solpudder! Husker jeg var veldig skeptisk til solpudder i mineral form, men denne er jeg blitt veldig glad i! Dette er utrolig lett, men gir også en fin glød under kinnbena mine! Min store skole favoritt med andre ord! Her bruker jeg bare andre siden av kosten til Nilens jord, fantastisk kost som IKKE røyter. Sminke kosten finner dere HER. Pudderet finner dere HER 

Blush blush blush, haha før HATET jeg dette. I og med at jeg alltid rødmet så mye før.. Dette har jeg neeesten sluttet med så nå har jeg begynt å bruke blush. Denne er veldig fin i og med at den ikke er «rød», men mer rosa/fersken farget. Itillegg er det veldig mye glans i den, noe som gjør at den ikke blir en matt rød kladd på skinnet ditt. Man ser utrolig fresh ut!!  Denne kan dere finne HER!

Denne har jeg vel egentlig gledet meg mest til å vise dere.. Jeg har prøvd MANGE øyenbryns penner opp igjennom årene, både i pudderform og fastform! Etter jeg prøvde denne har jeg ikke gått tilbake til noe. Den er superlett å bruke og sitter SINNSYKT godt. Kanskje fordi den er vannfast… Men går uansett av med sminkefjerner! Jeg har alltid ment at brynene er det viktigste i ansiktet! Sååå ja, det er også dette jeg bruker mest tid på! Denne kan dere finne HER  

Det er IKKE ofte jeg bruker øyenskygger på skolen, om jeg gjør dette er det kun fordi jeg vil lysne opp øynene mine litt. Jeg blir forferdelig blå rundt øynene i ukedagene pga lite søvn.. Hehe.. Der har dere meg. Men denne paletten er også utrolig fin til fest! Tenkte å vise dere en liten «look» med denne palette senere! Denne finner dere HER! Og øyenskygge kosten finner dere HER

Jeg bruker heller ikke eyeliner så mye på skolen, men om jeg gjør det er det denne jeg bruker! Den er utrolig god og veldig «medvillig» den sitter også hele dagen! Denne kan dere finne HER!
Mascaraen deres er blitt min nye favoritt! Jeg er egentlig veldig glad i «gummibørster», men denne er veeeldig god! Det er utrolig viktig for meg at ikke en mascara drysser, da blir jeg fort mørk under øynene.. Denne drysser ikke i det hele tatt og sitter supergodt hele dagen! Aldri hatt noe problem med denne. Den kan dere finne HER ! 

Sånn! Lik gjerne innlegget om dere vil ha en sminkevideo så skal jeg prøve å fikse dette!  

//sponset

-A9

24 Responses to Min sminke!

  1. Har prøvd mye forskjellig hudsminke, men har liksom aldri blitt ordentlig fornøyd.. Har veldig fet, (og uren) hud noe som gjør at jeg helst vil ha sminke som gir et matt og godt dekkende resultat, som holder leenge. Tror du pudderet fra Mineral Hygenics funker bra til meg? Og ca hvor lang tid tar det før du har brukt opp en boks om du bruker det hver dag? 🙂 Blir glad for svar!

  2. Så du bruker ikke Estee lauder double wear foundation eller too faced sin? Jeg liker deg veldig godt,men jeg føler dette innlegget var sponset.. men har selv rougen og helt enig – den er utrolig fin:)

  3. Elsker å lese om andres sminke! Akkurat nå trenger jeg et nytt mineralpudder, lurer på om jeg ikke skal kjøpe den fra mineral hygenics. Jeg bare lurer på hvor fort en sånn boks blir brukt opp, hvis du bruker det hver dag?

    • Camilla: joo, det gjør jeg! Men dette er skolesminken min! 🙂 bruker ikke foundation på skolen. Ja, dette er sponset, men det er ingen som har sagt til meg at jeg MÅ skrive om dette. Det er frivillig. Og jeg er 110% ærlig :)<3 som du ser på produktene har jeg brukt det en god stund! Jeg blogger ikke om jeg ikke tester det godt først

  4. Kan du fortelle litt om hvorfor eller hvordan du rødmet før? Har slitt med det selv i flere år, har blitt litt flinkere, men fortsatt kan jeg rødme av de minste ting. Hvordan har det blitt bedre? hva har du gjort? Hadde vært til stoor hjelp! 🙂

Leave a reply