Genser (chill norway): 1299 kroner / Bukse: 1899 kroner (måtte ha denne!) / Sko: 2600 kroner
Alt finner du HER

Okei, hele dette antrekket skriker meg. Fra topp til tå, jeg vil ha alt! Haha, når jeg så disse buksene i butikken tenkte jeg «fyfader så harry» så tok jeg de på for morro skyld.. Tror dere ikke jeg ble så forelsket at jeg ikke ville ta de av? Haha. De sitter som ett skudd og jeg aaaner ikke hvor mange komplimenter jeg fikk i helgen da dette var festbuksen! Den er virkelig enda finere i virkeligheten og utrolig spesiell, jaaa.. Det er en litt stiv pris, men her har du en bukse i laaaang tid! Jeg tror ikke jeg vokser så mye mer så denne vil jeg ha utrolig lenge. Toppen og skoene får jeg ønske meg til jul! Siklet på disse skoene siden ifjor! De er mye varmere og «classy» enn uggs, en bedre variant med andre ord! 


Kjole: usikker / Sko: 1499 kroner / Veske: usikker
Alt finner du HER 

Denne kjolen syns jeg er utrolig kul! Den er veldig enkel så den er like fin med ett belte i livet. Sitter også veeldig fint og passer perfekt til bursdager eller bare julaften! Vesken er også utrolig søt, håndlagd med paljetter! Det som er så utrolig kult med denne er at man kan lukke den opp til en større veske!


Bukse: 1899 kroner / Jakke (chill norway): usikker / Skjerf i ull: 499 kroner / Sko: 1499 kroner / Veske: usikker
Alt finner dere: HER

Dette antrekket, ååååh! Haha, jeg kommer til å bli blakk pga denne butikken, lover. Aaalt for mye fint. Som dere ser går jo disse buksene til uendlig mye. Elsker de! Dette skjerfet er jo også ett billig alternativ til Acne skjerf, ser helt likt ut! Vesken har jeg falt helt pladask for, haha som sagt.. Så skulle jeg hatt litt mer penger enn det jeg har! 


Genser: usikker / Bukse: usikker / Veske: usikker (ekte ku skinn) / Sko: usikker
Alt finner dere HER 

Dette antrekket er ganske enkelt, men pga av det røde blir det mye mer spennde! Syns disse skoene er utrolig kule! Hele antrekket er egentlig ganske avslappet og «casual». Syns også vesken er så fiiin, den er virkelig kul og jeg trenger egentlig en sort veske… Haha, JEG BLIR BLAKK! 

Husk også at Ma Vie sender ut varer om dere bestiller! Dette gjør dere ved å sende de en melding!

-A9

35 Responses to Favoritter fra Ma Vie!

 1. hei, du har en kjempefin blogg!

  Jeg har en fotoblogg, og lurte på om du kanske ville stikke innom den? Jeg har en spørsmålsrunde på den, og kanske du lurer på noe med bloggen min som du har lyst til å spørre om? Takk på forhånd!

 2. ahhhh kjenner jeg smelter av alle de fine tingene! elsker denne typen stil<3

  må man sende melding via facebook, eller kan man bestille ved å ringe til butikken?

  nydelige bilder forresten!

 3. Hvis jeg sender melding og bestiller noe, hvordan betaler jeg det til butikken da?.. tror ikke jeg helt skjønner meg på sånt

 4. venta på ditta sminkeinnlegget, gleda me veeldig til de kommer<3 kunne du posta de i kveld? hadde gjort kvelden min heilt perfekt<3

 5. Du sier at du er i mot dyremishandling så alt du skriver om på bloggen handler nesten bare om skinn og ekte pels. Jeg skjønner ikke helt greia? Er du mot eller for dyremishandling da? Siden du skriver innlegg om at du hater dyreplageri, men samtidig skriver innlegg om at du elsker ekte pels og skinn? 😮

  • Elise: skriver absoulutt ikke innlegg om ekte pels nei, men skinn? Du spiser da vel biff og fårikål? 🙂 Da blir dyret skutt for pålegg og ikke dyremisshandling. Det er to VELDIG forskjellige ting her 🙂

 6. Prøver du å fucke med oss ellernoe? Haha, noe av de styggeste klærna jeg har sett. Du kan virkelig ikke mene at du bruke 2k på den styggeste buksa jeg noengang har sett

 7. Å gå i skinn, men si nei til pels er dobbeltmoralsk. Du må ikke tro at den kua har hatt det så jævlig bra heller! Skinn er KUN barbert pels! Og de fleste dyrene som vi spiser lever under uholdbare forhold. Mange dyr opplever ikke frisk luft før den dagen de transporteres til slakteriet. Hvert år dør flere tusen dyr under den lange og stressende veien til slakteriet. Jeg synes det blir tåpelig at du som er så imot pels, synes det er greit med skinn. Dyrene som blir brukt som skinn kan ha hatt et like ille liv, som dyrene i pelsfarmene.

  • Anonym: Okei, da er du vegetarianer håper jeg. Om jeg skal henge meg opp i alt her i verden kunne jeg ikke levd. Jeg kunne ikke gått med klær eller spist noenting. Verden er fæl kjære deg. men du får IKKE lov å si at pels kun er barbert pels. Det er det DUMMESTE jeg har hørt i hele mitt liv. Kom deg på en pelsfarm så kan vi se hva du sier! Ærlig talt

 8. Ja, men hvis ikke skinn er barbert pels, hva er det da? DU bør i alle fall komme deg til en slakter, kjære deg 😉

  • Anonym: haha, her snakker vi om dyremishandling. Skrelling av pels, kveling, slåing. Sitte i knøttsmå bur, og bli pint til døde. Du må ikke tro at Canada goose jakkene er av barbert pels. Ja, jeg kan godt dra til en slakter se at ett dyr blir skutt. Humant og en rask død.

 9. Så fin du var i parajumperen din idag:) Så deg i Drammen! Så trist, havnet jakka på loftet rundt kroppen din med et uhell?

  • Marie: for 100000 gang, jeg kommer til å bruke de litt denne vinteren når det er ekstremt kaldt! 🙂 jeg har allerede kjøpt jakken og kan ikke gå å brenne den heller, men nei jeg prøver å gå minst mulig offentlig med den.

Leave a reply